Pluspunten
Zeer zorgvuldig met de bekende Deutsche grundlichkeit.
VerbeterpuntenGeen, echt goed geregeld.
Pluspunten
Duidelijke informatie
VerbeterpuntenPrijs voor honden is vaak niet vooraf bekend.
Pluspunten
Snelle, begripvolle reacties, prima dienstverlening!
VerbeterpuntenVoor honden is vuurwerk vaak een kritische factor. He zou handig zijn, als voor elke voorziening direct te zien is of die vuurwerkvrij is of in elk geval rustig.
Pluspunten
Prima geholpen met aanvraag voor een extra hond.
VerbeterpuntenIk kan er geen verzinnen.
Pluspunten
Reageren snel op vragen. De service van Hester was geweldig!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle reacties, duidelijke informatie en elke keer aandacht voor onze hond Dorus die mee op vakantie gaat.
VerbeterpuntenIk zou het op dit moment niet weten!
Pluspunten
Alles snel en duidelijk
Pluspunten
Super dat je niet op hotel websites hoeft te zoeken met een filter honden toegestaan. En vervolgens er achter komen dat ze toch niet toegestaan zijn.
VerbeterpuntenMisschien actie/aanbiedingen pagina toevoegen.
Beste Debby, allereerst heel hartelijk dank voor je prachtige beoordeling! Daar worden wij heel gelukkig van. Wat betreft je verbeterpunt; we hebben gelukkig al een pagina met al onze acties en aanbiedingen. Je vindt hem hier: http://www.dogsincluded.nl/aanbiedingen-voor-vakanties-met-hond/vakantie-aanbiedingen.php. Groetjes van het DogsIncluded-team
Pluspunten
ruim aanbod zinvolle informatie enthousiaste (en vlotte) communicatie
Verbeterpuntenmeer info over de buitenruimte van het verblijf
Pluspunten
Snel kortsluiten en schakelen Goede informatie Veel info over honden Duidelijke website
Pluspunten
zeer duidelijke advertentie en berichtgeving. Correcte en vlugge communicatie. Zeer persoonlijke aanpak hetgeen vertrouwen geeft. De voortreffelijke dienstverlening bij en voor de booking geeft vertrouwen voor het verloop en het vervolg van de vakantie. Klantenbinding professioneel
Pluspunten
Prima site en snelle communicatie. Top!
Pluspunten
Overzichtelijke site. Duidelijke informatie. En veel extra informatie na boeking over je reis naar bestemming en de tussenliggende hotels.
Pluspunten
De benodigde informatie was snel voorhanden en ter zake doende. Zeer tevreden over de mogelijkheden van boeking.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
We hebben een aantal keren telefonisch contact gehad met Dogsincluded. Alles verliep super! Vriendelijk, meedenkend, snel en betrokken. Wij zijn fan van Dogsincluded!