Pluspunten
Ben goed geholpen en de vragen werden snel beantwoord. super
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelheid en toegankelijkheid
VerbeterpuntenBetaling via Ideal of Mastercard lukte niet. 'Page doesn't exist anymore'. Moet nu buitenom. Moet dan wel bankgegevens kunnen vinden/krijgen ...
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. W.b.t. je opmerking: er was inderdaad die dag een storing op de betaalpagina. Deze storing is enkele uren later opgelost.
Pluspunten
Snelle en heldere communicatie per mail tijdens traject reservering. Ervaring over huurperiode even afwachten.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Reizen met een hond is niet eenvoudig en deze website maakt het voor ons heel makkelijk. Voor het eerst gebruikt maar zeker niet voor het laatst!
Pluspunten
super snel en meedenkend. fijn dat alles voor de hond op 1 site is.
n.v.t.
Pluspunten
Reserveren via dit bedrijf is een fluitje van een cent. Snel, goed en kundig. Toppie!
Pluspunten
snel!!!!
VerbeterpuntenBetaalmodule (bevestiging betaling) kan wat duidelijker
Extra info omtrent kamer met hond of eisen van het hotel
Pluspunten
Lieve behulpzame medewerkers!
VerbeterpuntenCommunicatie mogelijkheden met verhuurders!
Pluspunten
Zo geweldig zoals ze hier meedenken en helpen om je een zorgeloze vakantie te bezorgen. Helemaal TOP
Pluspunten
Communicatieprima vooraf prima
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Bij boeken van vakantie al goed gevoel en mijn vragen werden snel beantwoord; dus kon ik mijn definitieve boeking snel bevestigen. Dank! Goed vooruitzicht.
Pluspunten
Duidelijke website, reservering meteen geregeld. Ruim voldoende informatie.