Pluspunten
Het ziet er goed en vertrouwd uit Alleen kon ik niet betalen via de mail maar zelf via de bank zelf overgemaakt Maar dat is tot nog toe het enigste Graag zou ik de bevesteging en alles op papier ontvangen ,daar ik het niet kan uit printen Bij voorbaat dank En wij en Bella verheugen op u aanbod
Pluspunten
Goede website. Mijn dochter kende jullie en regelde de reservatie. Wij zorgden voor de betaling. Indien alles in Calpe vlot verloopt dan zullen we zeer positief zijn.
VerbeterpuntenKen er voorlopig geen. Hoop dat achteraf ook te kunnen zeggen.
Pluspunten
snelle communicatie. informatie is compleet, maar aan de andere kant ook een beetje over de top. Vooral de paklijst voor de hond. Vond dat een beetje gek. Maar goed, wellicht dat andere mensen daar wel behoefte aan hebben
Pluspunten
Zeer snelle reactie op inschrijvingen die niet passen. Snel nieuw oplossingen, met in het achterhoofd mijn voorkeuren en de problemen met de hond
Pluspunten
Razendsnel en eerlijke informatie.
Pluspunten
Duidelijke overzichtelijk website Eenvoudig boekingssysteem en een prettig overzicht.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
veel informatie op hun website
Verbeterpuntensommige onderdelen kunnen duidelijker op hun website...
Pluspunten
fijn een site om met je hond naar een hotel te gaan
Pluspunten
Prima service en ruime keus ondanks dat het al laat in het jaar is
Pluspunten
goede website
Pluspunten
super makkelijk reserveren en een mooie duidelijke website waar je makkelijk kunt dingen kunt vinden