Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Tot nu toe alleen positief. Erg snel alles geregeld en veel informatie over mee te nemen hondje. Antwoord mail kwam niet in spam terecht
Pluspunten
We hebben een hotel via jullie bedrijf gereserveerd en zoals de cijfers laten zien waren we zeer tevreden. We hebben nog een vraag gesteld en daar kregen we de volgende ochtend al een antwoord op, helemaal top. Alle info die in de advertentie stond klopte helemaal. Er was jammer genoeg maar 1 recensie geschreven, maar die was voor ons wel doorslaggevend om voor dit Hotel te kiezen. Die info klopte ook helemaal. We zullen jullie site delen met onze vrienden en kennissen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alleen maar lof.... Heel fijn dat jullie me tussendoor informeerden dat jullie nog geen contact met de verhuurder hadden gehad. Dat gaf rust. Gewoon wetende dat er achteraan gezeten wordt.
Pluspunten
Vooraf, tijdens en na afloop goed geïnformeerd. We hebben geen issues m.b.t. tot de vakantie gehad waarvoor we DogsIncluded moesten inschakelen, dus met issues en aftersales hebben we geen ervaring met DogsIncluded. Dus kunnen die niet beoordelen. Vandaar de 4,5 i.p.v. 5 sterren. Wij zijn ontzettend tevreden en zullen hier zeker weer onze vakantie boeken als we onze hond meenemen met vakantie!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles heel snel geregeld.Top service en niets is teveel!
Pluspunten
prima site en heel belangrijk, je gegevens blijven discreet
Pluspunten
Alles, we zijn al jaren zeer tevreden!!
VerbeterpuntenIk zou het niet weten!
De aanbieding van de woningen per plaats of prijs in oplopende lijst of dergelijke aanbieden.
Pluspunten
Al eerder bij dogs included geboekt merk nu echt verbetering tav belangrijke punten als het gaat om omheinde tuin etc.
Pluspunten
Fijne communicatie
VerbeterpuntenIets meer verdieping in het traject voor "stoere" honden. Uiteindelijk heb ik via Facebook meer duidelijkheid gekregen en er heerst veel onwetendheid bij de mensen. Een concretere uitleg op de pagina zou het wellicht voor meer mensen aantrekkelijk maken om te boeken via jullie.
Pluspunten
snel en accuraat. Goede info.
VerbeterpuntenEven kijken wat de huis eigenaren vragen voor eindschoonmaak. Er stond 2x12,50 pp echter het was €50,00. Da s 2x zoveel.
Pluspunten
Levert waardevolle informatie voor hondenbezitters
VerbeterpuntenHeel vaak het volgende moeten zien: huisje is beschikbaar maar aan het eind van de boeking is er plots een storing opgetreden en kan de boeking niet doorgaan. Wel hebben we via de aangeboden alternatieven kunnen boeken