Pluspunten
Er was bij het boeken bij ons wat mis gegaan waarna we alle mogelijke hulp en medewerking hebben gekregen om dit te corrigeren zodat we toch lekker met vakantie kunnen. Niets anders dan lof!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Altijd snel en goed geregeld.
Pluspunten
Makkelijk te boeken. Wij moeten nog wel gaan dus weet niet hoe het er daadwerkelijk allemaal bij ligt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- Snelle reacties - Zeer vriendelijk - Proberen je van alle kanten te helpen - Geweldig team! - Erg fijn als je met je huisdier op vakantie wilt, hier helpen ze je van alle kanten!
Pluspunten
Snelle communicatie via mail. Duidelijke info. Het is een pluspunt dat we reisverzekering via dogsincluded in orde kunnen maken.
Pluspunten
altijd weer een genot om via jullie te boeken altijd bereikbaar en altijd bereid om mee te denken voor eventuele andere opties als optie 1 niet lukt. wij hebben standaard 2 (grote) honden en het lukt ons steeds weer om onze eerste keuze geboekt te krijgen, huis of hotel, Nederland, Spanje of België maakt niets uit.
Pluspunten
Prima informatie op de site, na de boeking heel snel bevestigd en ook de kosten voor de honden doorgegeven. KLASSE
Pluspunten
Heel goed, aan alles word gedacht! Zo fijn dat er iemand met je meedenkt(en met de hond
Pluspunten
Duidelijke omschrijving van de accomodaties . Makkelijke sitewerking.
Pluspunten
Snelle reactie op boekingen (die niet lukken) en erg veel info vooraf, prima (Y)
Pluspunten
Snel en duidelijk
VerbeterpuntenIk zou niet weten
Pluspunten
Niets dan lof voor de organisatie achter deze website. Super service!
Pluspunten
Altijd vriendelijk en leuk contact
VerbeterpuntenJammer dat ze geen eigen creditcard hebben