Probeer iets meer gedetailleerd info te krijgen over de huisjes. Bij sommige zit bv geen foto van een slaapkamer bij
Hartelijk dank voor je beoordeling. Uiteraard proberen wij zo veel mogelijk detail-info te tonen, echter zijn wij hierbij ook afhankelijk van huiseigenaren die het beeldmateriaal aanleveren. Gelukkig gaat het overigens om slechts een aantal van de meer dan 50.000 huisjes waarbij hier sprake van is. Ik zie gelukkig dat je nu een huisje bij ons hebt geboekt waarbij wél diverse foto's van de slaapkamers beschikbaar zijn.
graag een bevestiging of het huisje geschikt is voor dat je al je gegevens hebt ingevoerd
Hartelijk dank voor je beoordeling. Bij het maken van een boeking via DogsIncluded bieden wij de mogelijkheid om al je vragen aan ons te stellen en deze zoeken we dan met veel plezier voor je uit. Je hebt dan zolang een optie op het huisje (en dat is een groot voordeel want niemand anders kan het dan meer boeken).
Pluspunten
De telefonische benadering op initiatief van jullie met voorstellen om probleem op te lossen
Pluspunten
geen negatieve punten kunnen herkennen
Pluspunten
Veel tijd in gestoken door telefoniste en erg vriendelijk (Hester)!!!
VerbeterpuntenZeer veel storingen gehad bij het maken van een reservering! Website kan beter .. was voor mij dus niet duidelijk . Olaf was erg vriendelijk maar behandelde mij alsof ik erg dom was! Terwijl er veel onduidelijkheden op jullie site staan . Het lag allemaal aan mij en niet aan Dogs Included. Beetje jammer ... Belvilla kwam er niet goed vanaf! Niet klantvriendelijk !!
Pluspunten
als je een vraag heb over de locatie vd vakantie of wat extra info over de hond . Je krijgt de informatie binnen het uur en anders dezelfde dag. zeer goed. En vriendelijke behandeling
Pluspunten
Heel snelle recactie. Contactname inzake fout in emailadres om alles te kunnen regelen verliep prima.
Pluspunten
snelle reactie .
Pluspunten
duidelijke website, snel antwoord op mijn vragen, veel keuze
Verbeterpunten/
Pluspunten
Heel goede ervaring gehad bij de vorige boeking en daardoor geen twijfels bij het boeken voor deze reis.
Pluspunten
Snel antwoord op vragen ! Goede uitleg over de huizen en tuinen , indien voorhanden !
Pluspunten
Zeer uitgebreide informatie ontvangen, snelle en uitstekende service.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
overzichtelijk en goede kijk op de site
Pluspunten
Een paar klikken op de knoppen En het id zo geregeld!
Pluspunten
zeer acurate site uiterst snelle respons en uitgebreide info
Pluspunten
Snel en duidelijk