Pluspunten
Goede informatie
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van onze reservering! We hadden heel snel de bevestiging binnen en we hebben ontzettend veel informatie gekregen, handig!
Pluspunten
Snelle en duidelijke reactie
Pluspunten
Goed overzichtelijke website, veel en fijne filters, snel zijn hotels zichtbaar in overzicht maar ook op de kaart; heel handig als je een overnachtingsplaats voor onderweg zoekt! Snelle bevestiging van een boeking en ontzettend hulpvaardig als je vragen hebt (weten we uit eerdere ervaringen)
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, hooguit wat tips misschien: * je zou de bevestigingsmail (die uiteraard standaard is) kunnen aanpassen voor mensen die maar 1 overnachting boeken; wellicht zijn die gewoon op doorreis en dus minder geïnteresseerd in informatie over de omgeving? * het kostte mij wat tijd en moeite toen bij de boeking bleek dat mijn creditcard niet gebruikt kon worden. Uiteindelijk wel gevonden in de list met "veelgestelde vragen" maar misschien te verhelpen met een info-knopje op de boekingssite zelf? * de vanaf-prijzen op de site lijken willekeurig; je moet echt doorklikken om de feitelijke prijzen te zien. waarschijnlijk niet iets waar jullie zelf iets aan kunnen doen.
Pluspunten
Duidelijke website, boeking supersnel geregeld!
Pluspunten
Hondgericht, hetgeen veel gezoek scheelt!
VerbeterpuntenOp uw website gaf u aan dat diverse kosten ter plaatse moeten worden betaald, die op uw bevestiging tóch vooraf betaald dienen te worden (borg, honden, schoonmaak en toeristenbelasting)... Dit zou éénduidiger kunnen.
Pluspunten
Duidelijk, makkelijk en direct reserveren.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Even een telefoontje plegen om ons te informeren waarom iets niet mogelijk was en gelijk de oplossing geven. Subliem wat een service.
Pluspunten
Professioneel. Fijne en duidelijke site. Leuke site met foto’s. Goede algemene informatie.
VerbeterpuntenOp de hoogte zijn van de regels voor honden in hotel. Kleine moeite om het na te vragen en fijn als de klant het direct weet. Bijvoorbeeld of de hond welkom is in het restaurant.
Pluspunten
Top, veel informatie, goede zoekfunkties zeker betreffende vakanties met honden.
Pluspunten
Goede hulp bij het reserveren van een vakantie met de honden.
Pluspunten
echt, gewoon allemaal fantasties geregeld en uitgezocht
Verbeterpuntenheb ik even niet gewoon, : welke rood gemarkeerde vragen, zie ze niet?
Pluspunten
Overzichtelijk. Makkelijk te boeken. Veel extra informatie (juist voor honden). Goede prijs (ook last minute). Snel alles via de email af te handelen.
VerbeterpuntenBij boeking De Koog in een bepaalde week werden diverse huisjes aangeboden. Bij boeken telkens een “storing” cq niet te garanderen is of er een hond welkom is. De week daarop ging boeken wel direct goed. Beter om deze woning dan niet aan te bieden.