Pluspunten

Goede communicatie en snelle reactie. De boekingsformulieren zien er goed en overzichtelijk uit. De persoonlijke benadering in de mail en het welkom thuis kaartje is een extra punt waard.

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Je weet als je via jullie boekt dat mijn hondje mee mag. Ik ga namelijk nergens naar toe zonder haar.

Op dit moment weet ik t niet.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Erg leuk om informatie te krijgen voor je op vakantie gaat over alle mogelijkheden om te doen met je hond en tips voor je reis met je hond. Ook heel leuk om een persoonlijk kaartje te krijgen! Dank je wel. Charlie heeft het, net als wij, erg naar zijn zin gehad.

Het hotel waar we verbleven was zeer hondvriendelijk. Charlie mocht op de kamer! Maar de ontvangst en de kamer die we hadden op de terúgweg, was niet zo best. De eigenaar zelf was niet aanwezig en we werden ontvangen door een nerveuze man die niet goed wist wat hij doen moest. Bedlampjes met een snoer die te kort waren om in het stopcontact te doen. Geen shampoo of zeep. Ramen die open konden boven een zeer drukke, onrustige weg. Veel herrie. Controle van de hotels is misschien een idee. En het is fijn te weten of je hond mee mag op de kamer of dat hij in een kennel gaat of iets?

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

We werden snel en adequaat geholpen. Er was persoonlijk contact per telefoon toen we een vraag hadden. Men was zeer attent en gaf goede informatie. alle lof!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

alles verliep zeer vlot

Pluspunten

Dit bedrijf heeft echt aandacht voor de behoeften van de honden en hun baasjes. Prima!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik krijg zowel van Dogsincuded als van booking.com een bevestiging voor dit hotel. Dat is verwarrend! Straks moet ik 2 x betalen? Heel slecht dat dit niet gecommuniceerd wordt. Beter afspraken maken met booking.com. Verder vragen jullie deze reservering te beoordelen, nog voordat ik informatie heb ontvangen over mijn vragen? Lijkt me niet zo slim.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

heel informatieve en in detail gevormde invullijst om te boeken. geeft een goed gevoel om problemen te vermijden aan de incheckbalie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Wat ontzettend fijn deze site. Als jullie er niet zijn zou het echt zoeken en bellen zijn naar een geschikt hotel waar honden worden geaccepteerd. En dan ook nog al die extra informatie over omgeving/tips enz.

Het zou wel fijn zijn om de kosten van het verblijf voor de hond per hotel vooraf te weten.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Alles word duidelijk aangegeven op de site, antwoorden worden binnen 1 dag beantwoord. Ik wil al jaren met vakantie maar vaak worden er flinke toeslagen gerekend voor 2 honden en is er vaak geen goede omheining bij van de tuin. Waar ze lekker kunnen spelen. Had ik deze site maar eerder gevonden!!!

Niet. Ga zo door!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Veel info t,b,v, de hond.

Jammer dat er een slechte scheiding is van huisjes waar wel en geen honden mogen komen. Hebben nu een ca. 150 euro duurder huisje moeten boeken.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vlotte afhandeling en duidelijke communicatie. Een opverzichtelijke website met alle info die nodig is om gerust te kunnen vertrekken Een "persoonlijke" pagina met alle details

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heel duidelijke website! Deze geeft weer wat je in je keuzes aanduidt. SUPER!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijk en makkelijk

Zou het zo niet weten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

fijne manier om een locatie te zoeken waar een hond mee mag, is eenvoudig en goed

6-14 Kennemerplein

Haarlem 2011 MJ