Pluspunten
Handig zoeken en overzichtelijk.
Pluspunten
duidelijk
Pluspunten
Zoveel informatie.
Pluspunten
Helder en concrete informatie.
VerbeterpuntenCreditkaart is zo ouderwets. Kan hier eventueel alternatieve betalingsmethodes gebruikt worden zoals paypal of gewoon bank
Pluspunten
Ja echt !! Duidelijk en heeeeel snel!
VerbeterpuntenTot nu toe geen!
Pluspunten
Vragen die ik had zijn naar alle tevredenheid beantwoord snel en correct.
Pluspunten
Geweldig dat ze meekijken voor een vuurwerkarm plek voor onze hon..wij gaan vaker zo boeken!
Pluspunten
Duidelijk en overzichtig
Pluspunten
Met een paar klikken zie je waar je met je trouwe viervoeter welkom bent, super !!!!!
Pluspunten
snel en eenvoudig te boken
Pluspunten
Pluspunten
nog nooit iets negatiefs ervaren. altijd positief!
Pluspunten
Voldoende informatie
Verbeterpuntenbijkomende kosten eerder melden ipv na het ingeven van alle informatie, zodoende kun je hier ook in vergelijken. Totale prijs.
Pluspunten
duidelijke informatie over de locatie en of er honden mogen of kosten aan verbonden zijn
Verbeterpuntenprima
Pluspunten
Vooral klantgerichtheid en vriendelijkheid hebben jullie bijzonder goed voor elkaar.
Pluspunten
Alles zeer duidelijk en overzichtelijk, nu weet ik zeker dat mijn hond welkom is!!
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Perfecte service en bijna alles is mogelijk, bij vragen wordt er gelijk gereageerd en perfect gehandeld!! Echt een geweldige goede ervaring mee gehad!!