Pluspunten
2 de keer bij jullie een vakantiewoning geboekt. Eerst teleurgesteld dat we het huisje van vorig jaar niet meer konden terug vinden maar ik denk dat we nu nog iets toffer gevonden hebben na telefonisch contact over de hondenstranden in spanje. We hebben nu een huisje gevonden met wel liefst 2 hondenstranden op 10km van het huisje, wat zullen Beau en Nina blij zijn, allemaal dankzij jullie! Dankjewel !
Pluspunten
Is allemaal prima geregeld en erg duidelijk.
Pluspunten
Fantastische website. Zelden betere gezien.
Pluspunten
Duidelijke communicatie en alles snel geregeld. Ik heb veel websites gezien maar deze was echt het meest overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
VerbeterpuntenMisschien leuk om bv. losloopgebied voor honden te benoemen. Of mss heb ik niet goed gelezen :)
Beste Marieke, allereerst hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Daar worden wij gelukkig van :-) ik heb goed nieuws voor je, want wij hebben alle losloopgebieden in de buurt van jullie vakantiehuis al voor je verzameld. Via MIJN BOEKING kun je klikken op "Extra informatie" en daar vind je niet alleen losloopgebieden, maar nog meer handige adressen, zoals dierenartsen en dierenwinkels. Geniet van de voorpret! Groetjes van het DogsIncluded team
Pluspunten
Zo fijn dat je weet dat het goed zit wat je hond betreft. Geen gepuzzel naar een mooie locatie en ook de informatie eromheen is prettig en duidelijk. Top!
Pluspunten
snel en uitgebreide informatie. Bij telefonische vragen snel terug gebeld worden erg prettig.
Pluspunten
snelle reactie en duidelijke informatie
Pluspunten
Ik ben efficiënt gehollen. Mijn compliment.
Pluspunten
nvt.
Verbeterpuntennvt.
Pluspunten
Aangenaam verrast door vriendelijke en snelle reacties.
Pluspunten
altijd snel en vakkundig geholpen via dogsincluded.nl via email en ook telefonisch Omboeken naar een ander accomondatie van dogsincluded ging zonder problemen en snel
Pluspunten
Super duidelijk, snel en ontzettend handig.
VerbeterpuntenGeen, super site. Makkelijk overzicht. Echt een blijver voor ons.
Pluspunten
Wat een positieve afwikkeling van een geboekte accomodatie. Snel, duidelijk, veel info, over reisproduct, omgeving en hoe te handelen bij vragen-opmerkingen. Een voorbeeld voor andere reisagenturen.
VerbeterpuntenKan deze op dit moment echt niet bedenken.
Pluspunten
We zijn super tevreden over de vakantie die we via DogsIncluded geboekt hebben. Met de behulpzame tips van DogsIncluded hebben we samen met onze honden een leuke vakantie gehad!