Pluspunten
Snelle respons en uitgebreide informatie.
VerbeterpuntenMeer op gebied van vormgeving en dat is meer smaakgebonden dus niet echt.
Pluspunten
top
Pluspunten
Overzichtelijke site, makkelijk te boeken.
VerbeterpuntenMogelijkheid om telefonisch contact op te nemen voor advies.
Pluspunten
goede uitleg over alles wat betreft de hond
Verbeterpuntenik mis de sstranden voor onze hond wij gaan naar landal viehofen rehrenberg, waar is daar in debuurt nu een strand voor honden dan? ik zou graag een aantal of 1 plaats willen weten
Beste Dina, allereerst heel erg bedankt voor de prachtige beoordeling! Daar worden wij erg blij van :-) Op onze website kun je zoeken naar hondenstranden (https://bit.ly/2IUNnl3), maar ik zag dat er in de buurt van Viehhofen nog geen stranden waren aangemeld. Ik ben even voor jullie gaan speuren en in de buurt van jullie vakantiehuis ligt Zell am See en het Zeller See. Honden zijn daar gewoon toegestaan, behalve in de officiële badzones. Het lokale VVV-kantoor kan jullie misschien nog wel meer zwemplekken laten zien waar Max welkom is. Alvast veel zwemplezier gewenst!
Dag, Ik ben heel blij met de service van DogsIncluded, met vriendelijke groet, Brigitte
Pluspunten
heel gebruiksvriendelijk, heel duidelijk en correct !
Pluspunten
Maakt het reisen met hond even gemakkelijk als zonder hond, fantastisch!
VerbeterpuntenGeen :)
Pluspunten
Prettige website, snelle en vriendelijke respons!
Pluspunten
Snelle servce Duidelijke website Al eens eerder mee weggeweest