Pluspunten
Veel duidelijke informatie
VerbeterpuntenIk had graag in een keer 3 landen aan willen vinken waar ik info over wil. Nu moest ik voor Denemarken alle gegevens opnieuw invullen
Pluspunten
Goede info over de hotels en super snelle reactie op de reservering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Supersnelle reactie, perfect geregeld. Leuk dat zelfs de naam van de hond genoemd word.
Pluspunten
Gewoon prettig en deskundig. Fijne en supersnelle communicatie. Komt ook erg persoonlijk over. Aanrader!
Pluspunten
Tot nu toe prima.
Pluspunten
Duidelijke site met heel veel vakantiewoningen in vele soorten en maten en prijsklasse! Leuk om overheen te surfen en dan een vakantie te boeken, TOP!!
Pluspunten
Aan alles is gedacht. En het belangrijkste is de hond. Voor ons is dit de eerste keer. Als de vakantie net zo verloopt als de voorbereiding wordt dit een topvakantie voor ons en voor Lady.
Jullie info is, logisch met de locatie van het bedrijf, gericht op de Nederlandse situatie. Kunnen jullie ook specifieke info verstrekken voor de Belgische gebruikers?
Pluspunten
Snel reagerend
VerbeterpuntenGeen tot nu toe
Pluspunten
Very kind and quick service!
Pluspunten
heel snel, professioneel
Pluspunten
Goede duidelijke site en vriendelijke medewerkers. Snel antwoord op je vraag.
VerbeterpuntenMeer informatie over uitjes met de hond zou leuk zijn. Informatie over losloopgebieden en uitjes waar de hond welkom is, is nog wat beperkt.
Er zijn kennelijk eilanden waar geen toeristen honden zijn toegelaten. Deze eilanden staan volgens mij niet vermeld.
Beste R,H, Doornbos, allereerst heel hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Wat betreft je opmerking: we zijn zelf ook even aan het speuren geslagen en je hebt gelijk; er zijn eilanden in Denemarken waar honden niet zijn toegestaan en die nog niet bij ons vermeld staan. Super dat je ons daar even op hebt geattendeerd, bedankt! We gaan het aanpassen. Vriendelijke groet van het DogsIncluded team
Pluspunten
Wij zijn vol lof over dit bedrijf!
Pluspunten
Snelle boeking. Je weet waar je aan toe bent. Je voelt da de honden ook mee doen.
Pluspunten
alle informatie per land duidelijk en overzichtelijk bij elkaar. Heel blij mee :)