Pluspunten
zeer uitgebreide informatie
Pluspunten
super veel informatie, en snelle service
Pluspunten
Snelle relevante informatie
VerbeterpuntenUp-to-date blijven ... in 2018 lezen dat er in 2015 x-aantal parken zijn waar honden langs de autosnelweg hun poten kunnen strekken is in deze informatiewereld van steeds hogere snelheden absoluut niet OK. Jaarlijks updaten is een must.
Pluspunten
Snelle reactie, vriendelijke communicatie, veel voorafgaande informatie (winkels, dierenartsen, dogsitters enz. in de buurt van de vakantiewoning).
Pluspunten
Duidelijke informatie
Pluspunten
SNEL EN REDELIJK GEPRIJST
VerbeterpuntenGraag de info m.b.t. de hond voordat we boeken, nu kunnen we geconfronteerd worden met zaken die we liever niet gewild hadden.
Pluspunten
Zie hierboven
VerbeterpuntenIn het boekingstraject geen verbeterpunten.
Pluspunten
Heel fijn om alle info over inentingen e.d. op een rijtje te hebben per land. Echt super. Ik heb jullie site opgeslagen voor een eventuele andere keer voor vakantie met hond. Ik heb nu alleen info omtrent de inentingen per land opgevraagd.
VerbeterpuntenHoe zit het met hulphonden? Gewone overal de Europese wetgeving?
Hartelijk voor je mooie beoordeling! Voor hulphonden gelden inderdaad dezelfde regels.
Pluspunten
Zeer goede informatie en vlotte communicatie zal ik zeker aanraden!
Pluspunten
Zal de gegevens afprinten en meenemen. Eerste maal met de hond op busreis, zeven dagen op hotel. Wordt een hele uitdaging. Gelukkig zéér brave hond. Baasje daar in tegen???
Pluspunten
Zeer overzichtelijke website. Ik wist niet dat je ook via jullie huisjes kon huren of hotels boeken. Ik ga dit volgende keer zeker wel doen, zeker ivm afgesloten tuin.