Misschien iets minder Reclame.
Pluspunten
Helder en duidelijk in de mogelijke reserveringen.
Pluspunten
Communicatie is top! Er wordt snel geschakeld en jullie doen er alles aan om oplossingen/informatie te vinden.
Pluspunten
Alles is digitaal gedaan. Lekker snel.
Pluspunten
Veel goede informatie super snelle respons
Pluspunten
direct duideli jk waar je terecht kujnt als je met je hond op vakantie gaat
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke website met een helder overzicht van de huurtarieven en overige kosten. Alles makkelijk en snel geregeld. Ook de beantwoording van vragen was razendsnel. Zeer aan te bevelen.
Pluspunten
duidelijke informatie
Pluspunten
Veel info op de site
Pluspunten
Een goede duidelijke website - snelle bevestiging van de geboekte reis
Pluspunten
Snel antwoord en info ontvangen. Bruikbare tips.
VerbeterpuntenIk niet helemaal bruikbare info gevonden. Lana is niet mijn hond maar die van mijn schoonzoon. Ik weet niet of hij deze mee mag nemen naar de Eifel. Het gaat om een kruizing stafford / rotweiler. Ik zelf heb twee honden een mix van 10 honden in een. Twee zusjes ***u en Maya. Ik zou het fijn vinden hier meer info over te ontvangen.
Ontzettend bedankt voor deze prachtige beoordeling! We hebben je zojuist een mail gestuurd met extra informatie over Lana en of zij mee mag op vakantie naar Duitsland. We hopen dat we je daarmee hebben geholpen.