Pluspunten
Heel gemakkelijk om via een email te communiceren!
Pluspunten
alle info die er moet zijn, is er dan ook
Verbeterpuntenalles prima
Pluspunten
Top info over alle landen in Europa tav het reizen en verblijven met honden. Top en ga zo door
Pluspunten
+ duidelijke website waarop je snel interessante vakantiewoningen kan vinden + prima administratieve afhandeling via duidelijke (persoonlijke) website en bevestigingsmailtjes + snel reactie op vragen die we gesteld hebben via de website + snel en vriendelijke afhandeling bij het wijzigen van de boeking
Verbeterpunten... omschrijving van vakantiehuis is van wisselende kwaliteit: soms compleet, soms summier, soms deels in het engels,
Pluspunten
Zeert snel aan alle info geraakt super
Pluspunten
Heel uitgebreide zoekmogelijkheden en heel veel info
Pluspunten
Dat de honden in de reis en annuleringsverzekering meegenomen worden.
VerbeterpuntenDe kosten die je ter plekker nog moet betalen als 3e termijn voor aanvang je vakantie overgemaakt kon worden. De verplichte bedlinnen hoeft voor ons niet omdat wij ons eigen bedlinnen en dekbed meenemen. Onze hondjes mogen tijdens de vakantie op bed slapen. Dat wil je het beddegeod van de eigenaar natuurlijk niet aandoen. Wij betalen dus voor iets wat we niet willen gebruiken. Zou dat liever als optie zien ipv verplicht.
Pluspunten
Telkens opnieuw een super verblijf gevonden om met onze Pablo (Beauceron) op vakantie te gaan. Huisje huren of op hotel (zelfs 5 sterren hotel), elke keer alles in orde.
Pluspunten
Snel, netjes, veel informatie
VerbeterpuntenIk mis informatie omtrent hoog risico honden. Deze zocht ik naast de medische informatie
Beste Yvette, allereerst hartelijk dank voor de prachtige beoordeling! Daar worden wij heel erg blij van. Ik zag dat je graag meer informatie had gehad over HR-honden. Een aantal landen in Europa hanteert strengere regels voor houders van stoere hondenrassen en dus ook voor vakantiegangers met zo'n hond. Deze staan vermeld in de landeninfopakketten en je kunt ze ook op de site nalezen: https://goo.gl/bA1nVn (Noorwegen) en https://goo.gl/FdNyt4 (Duitsland). Hier zeggen we er ook nog iets belangrijks over: https://goo.gl/3A9o4q. Mocht je andere, meer of specifiekere informatie zoeken, laat het ons gerust weten, dan helpen we je verder waar we kunnen. Met vriendelijke groet, het DogsIncluded-team