Pluspunten
jullie geven unieke info die nergens anders te vinden is! jullie maken echt het verschil voor hondenliefhebbers! jullie zijn van onschatbare waarde! dankuwel!
Pluspunten
Vriendelijke en rustige bejegening, grote inzet om de vakantie met 3 honden voor elkaar te krijgen.
VerbeterpuntenMs een idee om eigenaren van honden een foto van hun dieren op te sturen aan jullie en dan te tonen aan de verhuurders, weten ze meteen waar ze aan toe zijn.
Pluspunten
Iedere keer dat wij gebruik maakten van de diensten van Dogs Included was alles tot in de puntjes verzorgd. Voor zover het ons betreft is dit een ideale partner voor wie een zorgeloze geslaagde vakantie wil.
Pluspunten
Snelle reactie, zeer uitgebreide informatie
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Informatie is helder, team zeer hulpvaardig
Pluspunten
Zeer handige filters zodat het zoeken vlot gebeurt.
Pluspunten
Ga zo door
VerbeterpuntenMiste de door reis gegevens (cq problemen ) van Croatie via Bosnia-Herzegovina naar Dubrovnik. Bosnia is nog geen EU land
Beste Henny, hartelijk dank voor je mooie beoordeling. w.b.t. je verbeterpunt: wij bieden inderdaad niet voor alle landen uitgebreide informatie en alleen voor die landen waar we ook accommodaties aanbieden. Maar daarnaast bieden we ook nog wel hulp en info bij alle andere landen. Kijk even naar onderstaande link: http://www.dogsincluded.nl/vakantie-invoer-regels-voor-de-hond/wetten-regels-voor-honden-op-reis-en-vakantie-in-overige-landen.php
Pluspunten
We hebben ook nog gebeld en werden goed geholpen. Erg vriendelijk en behulpzaam. Daar wordt je blij van!
Pluspunten
Duidelijke en volledige info. Gemakkelijke en overzichtelijke website alsook de boeking.
Pluspunten
Kan hier helaas nog niets over zeggen. Boeken ging wel snel en makkelijk. Hoop dat de rest ook zo voorspoedig verloopt.
Pluspunten
Snel, simpel en duidelijk. Ik heb gekregen wat de site beloofde. Bij thuiskomst lag er een welkom thuiskaartje in de bus. Heel attent
Pluspunten
Snel en makkelijk !Dirk Jan
Pluspunten
tot nu toe super! Kan de rest nog niet echt beoordelen...
Pluspunten
mooie communicatie
Verbeterpunten?