Pluspunten
Super geholpen, snelle reactie. En denken mee.
VerbeterpuntenAls ik 4 honden aangeef, zou ik ook iets meer voor 4 honden krijgen. Nu staan er zelfs huisjes tussen voor 1 hond. Terwijl ik duidelijk aangeef 4 honden.
Pluspunten
Snelle en overzichtelijke site, waarop heel makkelijk een huisje gevonden kan worden. Het kostte mij een uur om te slagen.
Pluspunten
Ik vind dat je hele duidelijke uitleg heb gekregen En erg goed uitgebreid Ga zo door compliment
VerbeterpuntenZou niet weten
Pluspunten
Altijd zeer snelle reactie
VerbeterpuntenVaak staat er Standaard 1 hond, soms staat er Standaard 2 honden. Meer op aanvraag,,,,,,,maar nergens staat een maximum aantal honden. Hierdoor zijn wij meerdere keren teleurgesteld na een aanvraag voor 5 honden en hebben uiteindelijk besloten met slechts 2 honden en 1 persoon minder op vakantie te gaan. Het zou fijn zijn als meteen bekend is wat het maximum aantal honden is.
Beste Cora, wat jammer dat het niet is gelukt om een vakantiehuis te vinden waar jullie met vijf honden terecht konden! We werken inderdaad niet met een maximaal aantal honden. Huiseigenaren geven aan hoeveel honden ze standaard toestaan, voor meer honden doen we dan een aanvraag. En voor vijf honden is het zelfs voor DogsIncluded niet altijd makkelijk om iets te vinden, helaas! Soms wordt er bijvoorbeeld ook nog gekeken naar de grootte of het ras van de honden. Er zijn wel huizen waarbij de kans groter is dat er meer honden worden geaccepteerd, ook al is het op aanvraag. Mocht je er een volgende keer weer niet uit komen, laat je het ons dan weten? Wij staan altijd klaar om je te helpen.
Pluspunten
goede overzichtelijke informatie
Verbeterpuntenik dacht dat ik ook toegespitste info zou krijgen over Italie (was mijn vraag) maar het is wat algemener dan ik verwachtte. Echter, wel info waar ik mee verder kan.
Pluspunten
reageren héél vlug op je aanvraag.
Pluspunten
Uitgebreide informatie maar hielp ons maar ten dele. daar er niets over Finland in stond, gingen we op zoek naar info vanuit Zweden (Grisslehamn) naar Åland resp. Naantali. Geen info of hoe dan en wanneer naar dierenarts voor ontworming.
VerbeterpuntenOk voor doorreizen gaarne info aangeven. Vanuit Zweden naar Noorwegen (er zijn dan aangepaste regels) en Finland (nu niet aanwezig).
Verbeterpunten-
Pluspunten
Persoonlijk aandacht en hulp als je niet standaard kunt boeken omdat meer dan 2 honden wilt meenemen op vakantie.
Pluspunten
Goed snel en duidelijk
Pluspunten
Duidelijke informatie over de accomodatie
Pluspunten
Al jaren een betrouwbaar bedrijf wat goede info verstrekt en snel reageerd