Pluspunten
Je krijgt zoveel informatie vooraf dat er nog weinig te vragen valt. Zijn er vragen dan reageren jullie zo vlug dat je een keer met je ogen moet knipperen of het wel klopt. Voor iemand die voor het eerst op vakantie gaat en dan nog met hond geeft dat heel veel vertrouwen.
Pluspunten
Alles snel en correct afgezadeld, zeer snel antwoord op mijn vraag
Pluspunten
Nette overzichtelijke site. Duidelijke informatie.
VerbeterpuntenJe zou ervoor kunnen kiezen om iets meer informatie te geven over de naastgelegen skie gebieden.
Pluspunten
Ze gaven snel antwoord op vragen die we hadden. Geven bij alle dingen bevestiging, van betaling en boeking enzovoort.
VerbeterpuntenHad geen verbeterpunten.
Pluspunten
Snelle informatie
Pluspunten
Snelle reservering.
VerbeterpuntenGeen info over kosten hond.
Pluspunten
Altijd goede persoonlijke duidelijke hulp bij vragen. Zeer tevreden!
Pluspunten
Snel antwoord op vragen
Pluspunten
kreeg het reisboekje direct in de mail, superhandig!
Verbeterpuntenmeer tips over campings in Spanje erbij kunnen zetten??
Pluspunten
perfecte service, zelfs voor mensen die nog niet bij jullie geboekt hebben, wij hadden helaas al ergens anders geboekt, maar zullen de volgende vakantie, als eerste op jullie site rondsnuffelen
Verbeterpuntenik zou niets kunnen verzinnen, misschien nog meer promotie zodat je echt als eerste aanbieder tevoorschijn komt voor mensen die met hun hond op vakantie willen
Pluspunten
Zie hierboven
VerbeterpuntenJullie moeten altijd proberen om te verbeteren want anders ga je achteruit. Dus blijven werken is de boodschap.