Pluspunten
Via internet boeken na duidelijke informatie ideaal wat ons betreft.
Pluspunten
Volledig overzicht in alle prijsklassen
Pluspunten
Prettig, sociaal en enthousiast contact via de telefoon. Overzichtelijke website.
Pluspunten
De hulp en snelheid was super!!
Pluspunten
De tussenstop hotel functie is een uitkomst!
Pluspunten
veel info over verschillende landen info in het nederlands handige links naar accommodatie, losloopgebieden, wetgeving etc. overzichtelijke website veel info op een centraal punt goeie service van de medewerkers
Verbeterpuntenmeer gedetailleerde info (blogs/reisverslag van ervaringsdeskundigen) bij accommodaties duidelijker beeld van omheining van de tuin (type + foto)
Pluspunten
Goede informatie voor de honden bezitters.
Pluspunten
Snelle info. Uitgebreid.
VerbeterpuntenIk ben blij verrast over de uitgebreide info. Maar nu al een beoordeling geven over de kwaliteit vind ik best wel snel. Ik heb nu nog geen tijd gehad om alles te bestuderen. Misschien een dag later vragen?
Pluspunten
Doe zo verder
Pluspunten
Uitgebreide en duidelijke informatie voor en na boeking, geen verbeterpunten te melden. prima
Pluspunten
Al een jar of 7 gaan we op reis via Dogsincluded. Steeds perfecte opvolging, goeie informatie, goeie begeleiding, goeie service. Er wordt rekening gehouden met suggesties, ...Kortom geen opmerkingen!
Verbeterpuntenmogelijkheid o een historiek te bekijken van de vakantiehuisjes die we al gereserveerd hebben in het verleen zou luk zijn. doordat er een groot aanbod is en we niet alle plaatsnamen onthouden, is het soms lang zoeken naar wat we al eens geboekt hebben. We sturen regelmatig vrienden en kennissen naar jullie site om iets te boeken en dan is het handig om de links van de huisjes die we al gehuurd hebben door te kunnen sturen naar vrienden en kennissen of om snel te kunnen zien of één van die huisjes nog beschikbaar is voor we naar andere huisjes beginnen te kijken.
Beste Bjorn, we vinden het super dat je al zoveel jaar bij ons bent en ook zo tevreden bent met onze service, vinden we heerlijk om te horen. Voor wat betreft je suggestie over de huizen uit het verleden is het mogelijk om je favoriete huizen op te slaan (door op het hartje te klikken) zodat je die later weer kunt bekijken. De huizen die je recent hebt bekeken staan altijd onderaan de pagina zodat je niet alle huizen die je bekijkt hoeft op te slaan (en evt. weer verwijderen omdat je er anders zoveel hebt dat je het overzicht niet kunt bewaren). Het komt helaas soms ook voor dat sommige huizen verdwijnen uit ons aanbod. Maar als je een lijst wilt van je accommodaties kun je ons altijd ook even een mailtje sturen dan geven we je uiteraard graag een overzicht. Met hartelijke groet, Fabiana van DogsIncluded
Pluspunten
lekker vlot en makkelijk zoeken
Pluspunten
Super vlotte bediening 10
Pluspunten
Enorm goed en snel geholpen nadat de eerste boeking minder geschikt was voor een grotere hond. Men belde ons snel en ook de betaling was snel terug op de rekening. Super service! Zaterdag gaan we naar ons b&b in Spa. We hebben er zin in!
Pluspunten
Alle info die je nodig hebt!!
VerbeterpuntenGeen