Pluspunten
Prachtige site, en duidelijke info, top!
Pluspunten
snelle reactie
Pluspunten
Doen direct wat beloofd wordt. Prima!
Pluspunten
Duidelijke site, veel informatie, handig voor honden eigenaren.
Pluspunten
Duidelijke en eerlijke informatie, wanneer iets niet zeker is dan wordt dat ook vermeld of wordt er later op terug gekomen. Helemaal super dat we op deze manier makkelijk kunnen zien en kiezen waar we met onze trouwe vrienden naartoe kunnen!
VerbeterpuntenWij hebben 3 kanjers en dat zoekt vaak lastig. Soms klikken we een bestemming aan en ondanks dat we het in de selectie al vermeld hebben, blijkt bij het doorklikken dat er toch maar max. 1 of 2 honden toegestaan zijn. Soms staat er wel achter dat het op aanvraag wellicht wel kan en dan wachten we gewoon jullie bericht af; prettig dat dat ook kan!
Pluspunten
Snelle reactie op aanvragen en uitgebreide informatie
Pluspunten
duidelijke informatie (to the point) en vlotte bevestiging.
Pluspunten
Ik heb een aantal keren een vakantie geboekt via dogsincluded. Mijn hondjes en ik vonden het steeds heerlijke vakanties met goede voorzieningen voor de hondjes
VerbeterpuntenIk zou het prettig vinden als bij de accommodatie vermeld zou kunnen worden hoeveel honden daadwerkelijk worden geaccepteerd. Of dat er een zoekfilter komt dat huisjes per aantal geaccepteerde honden selecteert. Omdat ik 3 honden mee wil nemen, moet ik steeds een aanvraag doen voor een huisje. Mijn ervaring is dat het altijd lukt om een goed huisje te reserveren, maar vaak pas bij de 3e of 4e poging
Pluspunten
Duidelijk en super snel
VerbeterpuntenLimburg
Pluspunten
Jullie geven goede informatie Nu nog even afwachten of het huisje echt omheind is zodat onze honden niet weg kunnen lopen ik zag het telefoonnr van het huisje niet staan dus ging af op de recensies
Pluspunten
Goede aanbieding en duidelijke informatie
Pluspunten
heb al verschillende keren vakantiehuisjes via jullie geboekt, alles gaat nu een stuk vlugger dan vroeger, heel positieve verandering
Verbeterpuntenzoekmachine zou iets makkelijker kunnen