Pluspunten
informatie honden op vakantie, foto's
Verbeterpuntenmooiere / hogere resolutie foto's op website, mooier presenteren
Pluspunten
Goed geholpen na een aantal vragen
VerbeterpuntenHet zou handig zijn als het parkeren en de evt. kosten al vermeld staan bij het huis/appartement .
Pluspunten
Snelle reactie Leuke communicatie Duidelijke taal Ons hondje Diesel is ook erg tevreden
Pluspunten
Supersnel antwoord en veel kennis over honden en hun eigenaren.
als je 3 personen aanklikt dat je ook daadwerkelijk voor 3 personen hotels krijgt en niet voor 1 a 2 personen
Pluspunten
Snelle communicatie, en alle vragen voorafgaand aan de boeking goed uitgezocht voor ons. Best een uitdaging met 4 honden een vakantiehuis te vinden hoor.
Pluspunten
Snelle, goede info...
VerbeterpuntenAlleen hotels en huisjes, geen campings.
Pluspunten
Heel eel nuttige informatie
VerbeterpuntenIn mijn situatie mis ik informatie over togankelijkheid voor rolstoelrijders, die ook nog eens in het bezit zijn van hulphonden.
Bedankt voor je mooie beoordeling. Dat maakt ons blij! Voor wat betreft je verbeterpunt is dat ook bij ons een belangrijk aandachtspunt. We hebben voor onze accommodaties speciale webpagina´s gemaakt: http://www.dogsincluded.nl/hondvriendelijke-vakantie-accommodaties/vakantiehuizen/vakantiehuis-hond-voor-minder-validen.php en http://www.dogsincluded.nl/hondvriendelijke-vakantie-accommodaties/hotels/hotel-met-hond-voor-minder-validen.php. Verder kun je natuurlijk altijd al je vragen aan ons stellen zodat we je persoonlijke wensen kunnen uitzoeken. Hartelijke groet, Fabiana van DogsIncluded
Pluspunten
Iedere bookingssite zou zo servicegericht en persoonlijk moeten zijn!