Pluspunten
veel informatie over omgeving e.d. en vooral veel informatie voor de honden. heel erg klantvriendelijk.
Pluspunten
Snelle reactie. Ook op vragen. Vriendelijk.
VerbeterpuntenBij betalen als eerste keuze de aanbetaling laten zien. Daarna pas keuze om gehele bedrag in één keer te betalen.
Pluspunten
Kan geen negatieve punten opnoemen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
heel leuk dat jullie de huisdieren bij naam noemen!!!
Pluspunten
alleen maar. Duidelijke site, top accomodaties
Pluspunten
direkt antwoord. Goede info over met de hond naar een bepaald land.
Pluspunten
Els is tevreden over de communicatie.
VerbeterpuntenDan moet ik diep nadenken en die tijd heb ik nu niet.
Pluspunten
Duidelijke website, goede informatie, goede en snelle communicatie
VerbeterpuntenMisschien aanbod van locaties met omheinde tuin uitbreiden
Pluspunten
Goed gedaan Snel gedaan. Dank je wel. JB
VerbeterpuntenN VT
Pluspunten
Er wordt snel geantwoord en meegedacht over een ander vakantieadres. Wij zijn hier heel tevreden over.
Pluspunten
Vriendelijk voor mens en dier!
Pluspunten
Zeer uitgebreide informatie. Lekker vlot afgehandeld!
Pluspunten
Vriendelijk
Verbeterpuntenwebsite: betreffend referentie nr van het gekozen hotel (helemaal onderaan) staat op een balk met in totaal 6 bekeken hotels. onduidelijk.
Wij hebben telefonisch contact met u gehad over uw vragen over hotels in Portugal en hebben eveneens de werking van onze referentienummers uitgelegd. Naar aanleiding van ons gesprek, gaan wij kijken welke verbetering we hierbij kunnen doen, maar in de praktijk merken we niet dat onze klanten hier problemen mee hebben. Maar alles is uiteraard altijd voor verbetering vatbaar... Berust de onvoldoende uitsluitend op ons gebruik van referentienummers of bent u ergens anders niet goed mee geholpen? Dan kan ik helaas niet opmaken uit uw beoordeling. Vriendelijke groet, Olaf Johannes DogsIncluded
Pluspunten
Kan nog niet oordelen over de kennis
Verbeterpuntenmeer actuele informatie
Pluspunten
Geweldige en snelle service Beeankt
Pluspunten
informatie was zeer snel. Interessante informatie
Pluspunten
Snelle reactie en geven goede informatie over het vakantieadres
VerbeterpuntenIk zou het niet zo gauw weten moet ook nog op vakantie dus kan dan pas mijn volledige oordeel daar over geven
Pluspunten
Vriendelijke servicedesk, snelle reactie en goede adviezen.
Pluspunten
Ik vind het prettig dat je kan reserveren en daarna nog vragen kan stellen. Je hoeft niet gelijk definitief te boeken.
VerbeterpuntenGeen.