Snelle boeking via DogsIncluded. Betaling via bank geen enkel probleem.
Wij boeken al langere tijd bij jullie. Omdat we uiterst tevreden zijn. Ook hebben we al vaak jullie aanbevolen bij vrienden en kennissen die ook hondenbezitters zijn.
Ik vind het een hele fijne site om vakanties met honden te boeken. Ook de extra informatie is heel fijn. We hebben al verschillende vakanties geboekt, en allemaal goed geregeld!!
Zoals gewoonlijk weer snel en correct een boeking gedaan
Één keer een verkeerde ervaring in Zeeland. Daar waren we twee weken, en kon onze hond alle kanten op.
snel en goed
Snel en goed geregeld
Al eerder gebruik gemaakt van dogs incuded. Goede service , gemakkelijke site . Snel bericht
Snelle en adequate antwoord op mijn vragen ,zodat ik snel mijn boeking kon regelen
Zo wij zijn lekker van de last minute en hoe top is het dan dat we onze vragen lekker snel beantwoord krijgen! Met de antwoorden op zak geboekt en nu op naar een mooie vakantie met onze hond!
Makkelijk site om iets te boeken met honden!
Een duidelijke website met éénduidige info. Correcte en snelle opvolging bij extra vragen.
Bij het zoeken en vervolgens lezen over de mogelijkheden bij een accommodaties, krijg je het gevoel alsof ze er zelf geweest zijn. Het is duidelijk en op maat geschreven. Daarnaast reageren ze snel. Het geeft mij een gevoel van persoonlijke benadering. Groet Olga
Goede bemiddeling bij de aanvraag voor een vakantiehuis. We gaan met vier honden in plaats van de standaard 2 toegestane honden in dit huis. DogsIncluded hield ons op de hoogte en was duidelijk in de communicatie.
Snel gereageerd op onze vragen
ik vind het een fijne website om naar huizen te zoeken. duidelijke omschrijvingen en beoordelingen
Binnen 3 minuten klaar met boeken en direct toegang tot eigen omgeving op de website. Heel tevreden
Gemakkelijk alle info op één site. Simpel te boeken met hond.
perfect
Heb altijd al leuke adresjes gevonden voor mezelf en mijn hond. Alles wordt ruim op tijd gecommuniceerd… nooit onduidelijkheden!
En de antwoorden waren prima. Duidelijk.
Wij kregen zeer snel een antwoord op een aantal vragen. Er wordt op zeer correcte en beleefde wijze gecommuniceerd, berichten zijn vlot geschreven, echt heel aangenaam om te lezen. Zo zou het eigenlijk overal moeten zijn. Zeer tevreden tot hiertoe!
De accomodatie 's zijn altijd in orde, indien probleem worden we goed geholpen!
Toen er problemen waren met onze voorkeur werd gelijk een optie op een volgende geregeld! Echt super geholpen!