Pluspunten
Zeer prettig contact en direct antwoord op vragen. Goede prijzen. Ik ga zeker vaker via jullie boeken.
Pluspunten
Bijzonder snelle service per mail en per telefoon
Pluspunten
Al meerdere jaren gebruikt gemaakt van DogsIncluded. In alle gevallen meer dan uitstekend bevallen. Helaas wordt dit de laatste keer, aangezien er deze zomer geëmigreerd wordt naar Griekenland deze zomer.
VerbeterpuntenGEEN!!
Pluspunten
Duidelijke site, snelle site, brede keus. De waarschuwing voor gmail was voor mij niet nodig, alles werkte prima.M
Pluspunten
Erg snel ontvangen, leuk geschreven.
VerbeterpuntenIk mis het reizen met de trein in de info. En ik vraag me nu af of mijn hond nu een muilkorf om moet. Het staat er niet heel duidelijk of dit verplicht is. het lijkt me sterk dat alle mensen met honden in Italie hun honden gekorfd hebben.
Pluspunten
We boeken al jaren via dogsincluded huizen in Zweden. Altijd mooie huizen en goed geregeld. Veel foto’s zodat je echt weet waar je terecht komt en informatie voor je hond.
Pluspunten
Zeer goede communicatie! En zeer snel!
VerbeterpuntenAlle vragen proberen te beantwoorden :)
Pluspunten
communicatie en terugkoppeling is zeer goed
Pluspunten
snelle reactie geode en waardvolle informatie
Pluspunten
Zeer uitgebreide informatie, zeker bij een eerste hond.
Pluspunten
Bedankt voor de informatie voor honden in Duitsland
VerbeterpuntenGeen