Pluspunten
We zijn enorm goed geholpen, en we hebben een erge goede vakantie gehad!! Geen spijt om via jullie te boeken.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed en overzichtelijk
Verbeterpuntenmisschien beter aangeven of de tuin omheind is zoals bij Hunneke travel.
Pluspunten
Goede, overzichtelijke, bruikbare informatie. Voorkomt veel zoekwerk op allerlei websites
VerbeterpuntenDe beoordeling was er eerder dan de informatie
Pluspunten
Snelle en vriendelijke service. Duidelijke Info over faciliteiten voor honden in de omgeving van de accommodatie.
VerbeterpuntenUitlaatplekken in omgeving acco vermelden zou prettig zijn
Pluspunten
Informatie is duidelijk voor mensen die met een hond willen reizen - ook losloopgebieden in de buurt aangegeven.
VerbeterpuntenOok woningen die niet beschikbaar waren op de genoemde data kwamen in beeld bij de zoekresultaten.
Pluspunten
Uitgebreide informatie over vakantielanden. Juist ook over zaken waar je in eerste instantie niet aan denkt. Heel zinvol!
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke info
VerbeterpuntenSturen jullie een herinnering voor saldo betaling voor een bepaalde datum? Dat was me nog niet duidelijk.
Als het goed is, heb je inmiddels alle informatie van ons ontvangen. Mocht dat onverhoopt niet zo zijn, dan horen we dat graag nog even van je...
Pluspunten
onverwacht kregen we heel veel informatie die ter plekke belangrijk kan zijn en waar we nu nog niet bij stil staan .
Verbeterpunten?
Pluspunten
Ben helemaal tevreden ik heb al een aantal vakanties geboekt bij jullie en ben heel tevreden! !!
VerbeterpuntenZou er zo geen weten! Tot nu toe super leuke vakanties met hele mooie huisjes op top locaties! Groetjes Raymond Judith Reno en Dutch
Pluspunten
Vragen stellen wordt snel beantwoord. Als men een hond heeft hoef je niet eerst te zoeken of er een hond welkom is. Duidelijke website. In termijnen betalen is fijn
VerbeterpuntenHet eerste appartement waar wij vragen over hadden, ziet er niet bijgehouden uit, zowel van binnen en buiten. Het spoor erachter is ook een minpunt.