Pluspunten
Vlotte afhandeling van de reservering
Pluspunten
Snelle reactie op mail en betreffende vragen. Duidelijke site en informatie in de mails. Helemaal goed dus!
VerbeterpuntenGeen voor zover ik nu kan beoordelen
Pluspunten
Ik vond het bijzonder prettig om ook telefonisch op de hoogte gehouden te worden omdat wij een aanvraag hadden voor 2 honden
Pluspunten
echt een site voor honden mee op reis , niet zoeken of ze er binnen mogen , je vindt het hier terug
Pluspunten
Bekend met de omgeving en dus het bedrijf. Gastvrij en eenvoudig.
VerbeterpuntenVanwege de diverse eml vind ik een 'overkill' aan info. Maar storend is het niet.
Pluspunten
Snelle feedback over de vraag mbt het afwijkende aantal honden.
Pluspunten
Heldere informatie, vriendelijke, eerlijke communicatie. En fijn dat onze hond wordt gezien als belangrijk deel van ons reisgroepje ;)
Website zou overzichtelijker kunnen.
Pluspunten
Ik ontvang alle aanvullende informatie automatisch. Vragen worden meteen beantwoord. Goede site. Ik ontvang wandelroutes, hotels voor onderweg, vertalingen in het Duits en andere aanvullende informatie en tips. Super.
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
Goede service, klantvriendelijk, snel antwoord bij vragen. Zeker aan te bevelen !!!
Pluspunten
Maakt het voor hondenbezitter een stuk makkelijker om iets te boeken
VerbeterpuntenMisschien zouden jullie AirBnB ook aan het assortiment kunnen toevoegen.
Pluspunten
Moest het niet OK zijn dan bleef ik niet via jullie boeken he'
VerbeterpuntenAlles dik in orde !! ik heb wel een nieuw Email adres !!!!!!!!