Pluspunten
Makkelijk zoeken, met hond op vakantie/ dagje weg. Top.
VerbeterpuntenLees te vaak, niet bekend wat de kosten zijn voor de hond. Je kunt annuleren maar daar zit je niet op te wachten!
Pluspunten
Zeer goede en snelle service Persoonlijk Top!
VerbeterpuntenWebsite: Inlog mogelijkheid niet direct zichtbaar (= even zoeken)
Pluspunten
Fantastisch. Bedankt voor de snelle informatie . Echt TOP
Pluspunten
vul ik na me vakantie in.
Pluspunten
Duidelijk en snelle service
Pluspunten
Snel, helder, goede informatie en goed geholpen bij telefonisch contact
Pluspunten
Prima bedrijf
Pluspunten
Prettige communicatie en wij werden goed op de hoogte gehouden over de aanvraag.
VerbeterpuntenWij wilden in eerste instantie met een Nerderlandse Rabocard betalen maar dat ging niet omdat wij op een duits adres wonen. Dat was een beetje lastig.
Pluspunten
hondvriendelijk H
Verbeterpuntenkon het hotel niet boeken zonder verplichte verzekering af te sluiten die ik niet nodig had.verschrikkelijk
Beste Patricia, Hartelijk dank voor je beoordeling. zoals ook toegelicht in ons telefoongesprek, zijn onze verzekeringen absoluut niet verplicht en staan ze standaard uit gevinkt (zgn. "opt-out"). De verzekeringen zijn bijgeboekt omdat je ze tijdens het maken van de reservering hebt aangevinkt... Nu kan een foutje altijd gebeuren en had je het beste even contact met ons kunnen opnemen om ons te verzoeken de verzekeringen ongedaan te maken. Echter, ná je verblijf (zoals in dit geval) is dat helaas niet mogelijk: je zou dan "gratis verzekerd" zijn geweest en daar werkt geen enkele verzekeringsmaatschappij aan mee...
Pluspunten
Handig en snel, doelgericht
VerbeterpuntenIk ben rolstoel afhankelijk. Je moet eerst boeken voordat je weet of er een aangepaste kamer beschikbaar is.
Pluspunten
prima service, goede website
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Na een foute boeking werden we ineens keurig en onvérwachts teruggebeld door een vriendelijke dame die heel netjes uitleg gaf waarom dit was gebeurt en dat we altijd hulp kunnen krijgen bij verder zoeken en boeken. Dit heeft ons doen besluiten om verder bij jullie te zoeken en alsnog een ander huisje geboekt. Heel veel zin in ons weekendje weg!
VerbeterpuntenHet zoeken en boeken online toch iets beter op elkaar af te stemmen!
Pluspunten
Goede informatievoorziening, persoonlijke aandacht ( telefonische toelichting bij last minute) Snel werkende website ( informatie, betaling, documenten) Prettige toon in gehele communicatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
alles, geweldig hoe jullie mensen en honden helpen met informatie enz.
Pluspunten
Snelle communicatie, meedenken over later uitchecken op de dag van vertrek, dit voor je regelen. In 1 woord: top!
Pluspunten
zeer vlotte afwerking. Prima!