Pluspunten
Wederom binnen enkele minuten een geschikt overnachtingsadres gevonden voor ons met de hond. Top! Heel blij mee!!
Pluspunten
Het scheelt veel tijd om geen accommodaties te bekijken waar honden niet welkom zijn. Informatie over honden in het betreffende land. Erg fijn dat tegenwoordig je ook een kaart kan inzien waar verschillende locaties zijn gelegen.
VerbeterpuntenWat ik jammer blijf vinden is dat als een bedrijf zich specialiseert in honden welkom, dat de kosten voor verblijf hond vaak onbekend zijn. Dat betekent vaak toch noch bellen naar de accommodatie of anderszins (websites bezoeken). Uitlaat gelegenheid nabij verblijf benoemen.
Pluspunten
Goede communicatie; er wordt echt iets extra's voor je gedaan!
Pluspunten
Groot aanbod
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Informatie heb je heel snel en compleet.
VerbeterpuntenInformatie is soms net iets te algemeen.
Pluspunten
Snelle reacties en ik vond het fijn dat jullie me op de hoogte hielden van de stand van zaken met de eigenaar.
Pluspunten
Zeer snelle reactie en direct de info die belofd is.
Pluspunten
Vriendelijk, duidelijk, snel, aangenaam,...
Pluspunten
snelheid en accuratesse
Verbeterpuntenmenselijk contact
Pluspunten
Alles is te regelen, hele goede service
Pluspunten
leuke locaties en goede adressen
Pluspunten
fijn dat je hotels etc kunt boeken waar je met je hond welkom bent
Verbeterpuntenik vond het vreemd dat het meenemen van mijn hond toch 'op aanvraag' ging. Daarom heb ik meteen het hotel gebeld om te vragen of het echt goed was dat ze mee komt.