graag voor de boeking al aangeven,hoeveel het kost per nacht per hond
Pluspunten
Gefocust op vakantie met je hond!
Pluspunten
Snelle reacties.
Pluspunten
Gewoon duidelijk en vlot.
VerbeterpuntenKreeg onder hetzelfde reserveringsnummer ook een bevestiging van booking.com , komt een beetje dubbel over !
Pluspunten
Super duidelijk! De persoonlijke toets, is ook
Pluspunten
Heel snelle reactietijd en volledig
Pluspunten
Dat je een goed overzicht krijgt van waar honden toegelaten worden. En snel iets kunt regelen.
Pluspunten
Je krijgt veel informatie. Na boeking krijg je nog veel tips die betrekking hebben je reis. Op vragen krijg je snel en uitgebreid antwoord.
Pluspunten
Super service. Eenvoudig iets te boeken. Zeer attent in de communicatie (noemen van de hondennamen). Geweldig informatie vooraf.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
snelle reactie ook als men nog geen antwoord heeft dit melden.
Pluspunten
Goed werkende website, overzichtelijk en duidelijke omschrijvingen. Snelheid van verwerken boeking, inclusief toesturen van alle benodigde info!
Pluspunten
Site zeer overzichtelijk. Op een prettige sociale manier geschreven
VerbeterpuntenDeze beoordeling mail even wat later versturen. Ik kreeg hem 5 minuten eerder dan het info pakket. [heb ik wel Hotmail] p.s. kwam niet als spam binnen.
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de info op de website, het is voor ons de eerste keer dat we boeken bij dogsincluded dus over onze reiservaring kan ik nog weinig vertellen.We zijn wel supersnel geholpen met onze vragen te beantwoorden, is zeker een pluspunt !!!!
Pluspunten
Heerlijk onbezorgd gevoel dat jullie geven
VerbeterpuntenGa zo door!