Pluspunten
Overzichtelijke website Alles zeer goed afgehandeld
Pluspunten
Snel en netjes benaderd en afgehandeld, we zullen nog moeten zien hoe de vakantie gaat verlopen maar als het net zo als dit gaat prima.
Pluspunten
Super gemakkelijk en snel geregeld
Pluspunten
Tot op heden hebben wij met de boeking en reservering van ons vakantiehuisje in Opperdoes totaal geen problemen ondervonden. Alles prima geregeld. We hopen daar, maar we verwachten eigenlijk niet anders dat we daar een fijne week vakantie mogen beleven. Met vriendelijke groeten: R.C.Joppe
Pluspunten
Zóóó makkelijk dat al bekend is dat de hond mee kan komen!!!! Tips voor onderweg en tips over omgeving.
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Pluspunten
ben al jaren dik tevreden en nog steeds
Verbeterpuntenmisschien heb ik het nog niet gezien en is het er wel ; wat info over honden mee met boot /ferry?
Pluspunten
Redelijke prijs voor de huizen en keuze is groot
Pluspunten
Prima website, erg klantvriendelijk en goede bondige informatie.
Pluspunten
De snelle goede service. Vragen worden zeer snel beantwoord ook telefonisch. De hond is zeer welkom en wordt persoonlijk genoemd. Dit komt zeer prettig over. Ook zeer positief dat er een selectie overnachtingsmogelijkheden wordt gegeven.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!!!
betaalpagina blijft haperen
Pluspunten
Heel makkelijk te gebruiken website!
VerbeterpuntenZou mooi zijn als er in de toekomst wel meteen info te zien is over kosten voor de hond of bepaalde voorwaarden bij het hotel mbt de hond, indien nu geen reactie van het hotel op de mail, moet je er zelf nog over gaan bellen.
Pluspunten
Erg goed concept. Website werkt prettig.
Pluspunten
Gigantisch groot aanbod van plekken waar honden mogen komen.
Pluspunten
snelle beantwoording van vragen heldere informatie via de website
Pluspunten
Goede aanvullende informatie zonder hierom te moeten vragen!
Pluspunten
Had nog niet eerder iets geboekt via jullie. Kwam er toevallig op uit (maar wat is toevallig?! ;-) Ben zeer aangenaam verrast over de service, de informatie en de snelheid. Ga jullie zeker onthouden en aanbevelen!
VerbeterpuntenZie ik zo niet.....