Pluspunten
allemaal vriendelijk en eenvoudig te boeken
VerbeterpuntenSnelheid server was wel een probleempje tijdens de boeking
Pluspunten
- Super communicatie! - Heel duidelijke site - Direct een overzicht van de prijs.
VerbeterpuntenNiets, doe zo voort!
Pluspunten
Fijn dat jullie er zijn!
VerbeterpuntenGraag meer accommodaties voor meer dan 2 honden.
Pluspunten
website
Verbeterpuntentelefonisch slecht te bereiken betalingsite werkt niet
Pluspunten
Geweldige vriendelijke "ouderwetse"klantvriendelijkheid.Super!
Pluspunten
geweldig hoeveel aanbod er is van verblijven waar de hond mee kan.
Verbeterpuntengeen, ga zo door
Pluspunten
directe informatie waar huisdieren zijn toegestaan
Verbeterpuntenterugkoppeling omtrent vragen vwb reservering
Pluspunten
Professionaliteit en informatief met hart voor hond en baasje !
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Duidelijke antwoorden gekregen op mijn vragen. Het is prettig om allerlei informatie rondom het vakantiehuis te krijgen.
Verbeterpuntenik had telefonisch vragen gesteld over het vakantiehuis en de dame die ik sprak zou de vraag neerleggen bij een collega. Ik gaf duidelijk aan dat ik telefonisch niet bereikbaar was de volgende dag dus dan maar de info via de voicemail of email, ook dit zou zij doorgeven. Wat gebeurd er: ik word 2x gebeld zonder achterlaten van een voicemailbericht. En ik kreeg ook via de mail geen bericht. Dus zelf er nog maar een keer achteraan gebeld. Dus qua communicatie kan het iets beter.
Pluspunten
alles is positief, personeel heel vriendelijk en behulpzaam
Pluspunten
Goed overzicht en info
Pluspunten
Tot nu toe als erg positief ervaren veel info over de komende vakantie gehad. Erg fijn
Pluspunten
Hele vlotte website en als het een keer niet lukt, dan reageert men heel snel op een mailtje en is het min of meer per omgaande opgelost.