Pluspunten
Snelle communicatie, ondanks dat zij eerst met een eigenaar moeten overleggen of er bijvoorbeeld meerdere honden mee mogen.
VerbeterpuntenTelefoongesprek dat binnenkwam, was anoniem. Ik vind het fijn om te weten wie mij belt.
Pluspunten
Duidelijk ,van en voor hondenbezitsters / liefhebbers .
Pluspunten
Super service, ondanks een last minuten boeking waarbij de verhuurder nog info gevraagd moest worden, was binnen een dag alles geregeld. Ook erg uitgebreide informatie mbt de hondjes en vakantieland snel ontvangen alsmede handige tips. Complimenten.
Pluspunten
Van a to z goed geregeld, bij vertrek naar de bestemming heb je alle info en tip mee, superfijn.
Pluspunten
Zeer geode en uitgebreide info.
VerbeterpuntenMisschien nog een tip. We zijn , voor de eerste keer, met onze uit Spanje geadopteerde windhond naar Engeland geweest. De papieren leken in orde maar bij haar "aangifte" voor de Chunnel bleek de datum van haar chip te ontbreken. Gelukkig waren de mensen heel behulpzaam en hebben heb opgezocht op het internet, dus konden we vertrekken. Misschien een tip voor andere mensen die met hun gedopteerd dier naar Engeland willen gaan.
Pluspunten
Zeer duidelijke en snelle informatie.
Pluspunten
Heel duidelijk en snel
Pluspunten
Prettig dat ik niet zelf contact op hoef te nemen met het hotel waar ik met de hond naar toega. en dat ik een lijst krijg met huisdiervriendelijke accommodaties.
Pluspunten
Helemaal top dat je de route ingeeft en de gewenste accommodatie kunt kiezen en zeker weet dat de hond welkom is!
Pluspunten
Goed en snel geregeld
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Pluspunten
Goede, brede en gemakkelijk te vinden info om lang de geplande route Hotel te vinden. Voor ons eerste keer dat we gebruik maken van deze service en na afloop weten we dan ook of de gegeven informatie klopt