Pluspunten
Voldoende keuzemogelijkheid zoals, land, streek, aantal honden etc. Snelle reactie op vraag, bv andere periode, meer honden dan standaard staan aangegeven. Duidelijke foto's, prijzen, etc.
VerbeterpuntenOp dit moment, geen. Duidelijk en snelle reactie. Goede dienstverlening.
Pluspunten
vriendelijke service en begrip gehad
VerbeterpuntenDuidelijker weergeven of er een omheinde tuin is
Pluspunten
Prima afhandeling van vragen en boekingen!!! Zeker aan te bevelen.
Pluspunten
Snelle, accurate service
VerbeterpuntenRecensies woningen (meer)
Pluspunten
Snelle service. Gedetailleerde, bruikbare informatie.
Pluspunten
Zeer snelle en goede begeleiding! Blij met jullie! Top!
VerbeterpuntenLaatste puntjes op de i zetten over de hotels ( accomodaties, wel/geen extra berekening voor de hond etc)
Pluspunten
snel gevonden snel gereserveerd
Pluspunten
klant wordt steeds op de hoogte gehouden via telefoon en mail indien er bijkomende vragen zijn.
Pluspunten
De site is duidelijk en overzichtelijk. Bekijken en beoordelen gaat super snel en daarom ook zo geboekt.
VerbeterpuntenOp de bevestigingsmail staan alleen mijn naam en die van de 2 honden die meegaan. Maar ik boek voor 6 personen. Het bracht mij even in verwarring omdat ik niet zeker was of dat wel goed overgekomen was. Misschien daar al vermelden dat het om 6 personen gaat? Klein puntje hoor.
Pluspunten
correct en klantvriendelijk
Pluspunten
Nog nooit heb ok zo veel informatie bsn tevoren gehab zonder het zelf te zoeken !
Pluspunten
duidelijk goed leesbaar
Pluspunten
VerbeterpuntenCommuniceer de klanten dat Booking.com achter jullie zit. Ik wil niets meer met dit bedrijf te maken hebben, na slechte ervaringen. Wordt ik er weer ingeluisd. Krijg eerst een bevestiging van U en meteen daarna van Booking.com.