Pluspunten
Fijn dat je tussentijds op de hoogte word gehouden als je een boeking met meerdere honden aanvraagt en er nog geen reactie is van de verhuurder, en je daar een mail over krijgt! En natuurlijk dat je bij de boeking gegevens krijgt over dierenartsen in de buurt!
VerbeterpuntenNog niet!
Pluspunten
overzichtelijk. makkelijk te boeken.
Verbeterpuntenik heb mn bevestiging gestuurd via de bevestigingslink in de initiële email. Vervolgens kreeg ik een mail dat mijn reservering bevestigd was. Heeft de eigenaar dan bevestigd of is dat een reactie op mijn bevestiging>
Pluspunten
Persoonlijk aanspreken, ook van de honden, en de snelheid van communiceren. Informatie over land zelf in combinatie met het reizen met honden.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle en volledige informatie voroziening
Pluspunten
Ik kende de site niet, maar deze ga ik voortaan vaker raadplegen!
Pluspunten
Gemakkelijk, overzichtelijk aangeduid hoeveel honden er mee mogen. Faciliteiten ook voor de honden goed aangeduid.
VerbeterpuntenMomenteel nog geen gevonden.
Pluspunten
snelle communicatie!
Verbeterpuntenbetere info over het aantal toegestane honden. en over de omheining van de tuin. (hoog, laag hek of alleen bosjes)
Pluspunten
Het is geweldig, heel handig als je als hondenbezitter op vakantie wilt. We hebben nu voor de 3e keer op rij onze vakantie geboekt. Raden het iedereen aan!
Pluspunten
onmiddellijke bevestiging. duidelijke prijsinformatie
Pluspunten
Snelle informatieverschaffing en op de site is van alles te vinden voor een goed voorbereide vakantie. We zijn zeer tevreden over dogsincluded.
Pluspunten
Zeer vriendelijke " digitale" benadering! We hebben er alle vertrouwen in! Zien uit naar een heerlijk weekje strand met de hond! Het is een prima manier om wat gemakkelijker een huis te vinden, waar onze viervoeter mee mag! Gr. Marina
VerbeterpuntenWij hadden dit vakantiehuis op 25 feb willen reserveren.......niet meer mogelijk! Toen weken we uit na het geheel opnieuw invullen van alle gegevens naar datum......4 maart! Ook bezet, uiteindelijk na derde poging wordt het 11 maart!!!Heel blij, maar als jullie de eigenaren toch aan de telefoon hebben, is het dan niet handig om te vragen welke week er nog OPEN STAAT!! Kleine tip! Gr. Marina
Pluspunten
Actuele informatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Echt top zoals de communicatie verloopt! Komen afspraken na en zetten zich voor 100% in.Wat goede een service!
Pluspunten
Vlotte en makkelijke communicatie en zeer hulpvaardig