Pluspunten
Wat ons betreft de meest verzorgde en complete informatie- en boekingssite met zoekfunctie voor vakanties met je hond(en) in binnen - en buitenland.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Voor de 1e keer geboekt via dogs included snel antwoord via het boekingsysteem dus ben wel tevreden en zeker in de toekomst ga ik er vaker gebruik van maken Gr richard
Pluspunten
Snelle bevestiging per mail
Pluspunten
Fijne site als je met een hond op vakantie gaat.
Pluspunten
Snel en handig
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede info! Ga dit ook zeker gebruiken als ik naar andere landen ga met mijn hond!
Pluspunten
mooi aanbod en werkt altijd prima met onze boekingen
Verbeterpuntendringend een klantenomgeving maken zodat men gemaakte boekingen gemakkelijk terug kan halen en opnieuw boeken.
Hey Peter, bedankt voor je prachtige beoordeling. Daar worden wij ook weer heel blij van! Even over je verbeterpunt: In principe heb je altijd toegang tot je boekingsgegevens via de link die we je sturen in onze bevestigingsemails. Heb je deze email niet bij de hand of wil je gewoon via de site inloggen ? Dan heb je via de homepage ook toegang tot je gegevens via de knop 'jouw boeking'. Uit veiligheidsoverwegingen vragen we je om drie gegevens in te vullen waarover jij alleen beschikt. En het is natuurlijk ook mogelijk dat je accommodatie ook nog in je favorietenlijst staat. Groet, Fabiana van DogsIncluded
Pluspunten
Hele snelle reactie en complete informatie
Pluspunten
Alles! Echt top! Informatie is compleet. Het voelt erg persoonlijk.
VerbeterpuntenDe eigenaren waren niet op hoogte van het feit dat wij via dogsincluded hadden geboekt. Ik weet niet of dit een bewuste keuze van jullie is? Mij lijkt het wel handig dtbzij hier ook van op de hoogte zijn.
Hey Janneke, bedankt voor je geweldige beoordeling! Daar worden we heel blij van. Dat de eigenaren niet op de hoogte waren, is vreemd. Het is zeker geen keuze van ons. Wat mogelijk is is dat het bij een van onze partners mis is gegaan. Dat zou kunnen natuurlijk. Wij geven in ieder geval altijd door dat onze gasten ook echt onze gasten zijn. En iedereen weet ook altijd bij de boeking alles over alle hond(en). Het zou ook kunnen dat niet iedereen altijd alle info zorgvuldig doorleest. Daar hebben wij hier ook wel eens mee te maken ;) Fijn dat jullie in ieder geval zo tevreden zijn met ons! Hartelijke groet, Fabiana van DogsIncluded