Pluspunten
Was heel duidelijk en hadden snel antwoord op ons vragen.
Pluspunten
Spelen betrouwbaar. En de honden staan centraal: heel leuk.
Pluspunten
Super hoe jullie vakanties met honden aanbieden. We kijken al niet meer op andere websites. De ervaringen zijn zo goed dat we weten dat we altijd op een mooie locatie terecht komen.
Pluspunten
wij boeken al jaren bij jullie , altijd naar tevredenheid.
Verbeterpuntenmeer kleine afgelegen vakantiehuizen in de nabijheid van het hooggebergte in de Alpenlanden.
Bedankt voor je fantastische beoordeling Robert, fijn te horen dat jullie al zo lang blij met ons zijn. Ik hoop dat er bij onze nieuwe huizen ook een paar bij zijn die weer bij jullie wensen passen. We doen ons best om steeds zoveel mogelijk nieuwe hondvriendelijke huizen te vinden. Er komen wekelijks nieuwe huizen bij maar we zijn natuurlijk ook afhankelijk van huiseigenaren die honden verwelkomen. We blijven ons best doen om mooie huizen te vinden in de meest aantrekkelijke natuur. Hartelijke groet, Fabiana van DogsIncluded
Pluspunten
Duidelijke, heldere en vlotte communicatie
Pluspunten
Goede, snelle en uitgebreide service. Vriendelijke medewerkers
Pluspunten
Alles is duidelijk, overzichtelijke site
Pluspunten
geweldige website met zoveel mogelijkheden daar worden wij als luxe trekkers heel blij van. zelfs in drukke vakantieperiode kunnen we familiekamers verkrijgen en paar dagen per acco boeken.
Verbeterpuntenzal graag nog apart b&b zien, nu staan ze verweven bij hotels.
Hey Sonja, bedankt voor je super beoordeling. Het lukt ons nu nog niet om de b&b's te scheiden in ons assortiment. Maar dat staat wel op ons verlanglijstje. Misschien kun je wel iets met de optie 'hotel-grootte' (in de filters). Daar kun je kleine hotels mee vinden en dat verkleint wel het aantal hotels al. Het is niet ideaal natuurlijk maar misschien is het toch een klein hulpmiddel totdat we de b&b filter hebben. Hartelijke groet, Fabiana van DogsIncluded
Pluspunten
Duidelijk informatie, redelijke keuze.
VerbeterpuntenJammer dat er niet altijd recensies van gasten met honden staan.
Bedankt voor je beoordeling RIa. Ja wij vinden het ook jammer dat we nog niet van elk van onze 250.000 accommodaties een beoordeling hebben. Maar we zij wel erg blij dat we dat nu in ieder geval wel voor onze klanten kunnen gaan opbouwen omdat je die informatie nergens anders kunt vinden. Vriendelijke groet, Fabiana van DogsIncluded
Pluspunten
Ze zetten zich in om de mensen (klanten) verder te helpen.
Pluspunten
1ste maal dat we via u boeken. tot op heden is alles prima en snel geregeld.
Pluspunten
Snelle reacties!
Pluspunten
Zeer vriendelijke accomodaties en personeel
Pluspunten
Vriendelijk
VerbeterpuntenDe communicatie tussen klant en medewerksters kan beter. Ik kreeg het gevoel afgepoeierd te worden na nijn vraag . Ed werd mij verteld dat ik pas na boeking online antwoord kreeg op mijn vraag en dat zij mij niet verder kon helpen? Direkt daarna werd ik door een andere collega mijn voicemail ingesproken dat ik niet op de juiste manier was behandeld. Hier (communicatie)kan misschien aan gewerkt worden
Bedankt voor je mooie beoordeling. Daar zijn we blij mee. Ik denk dat deze communicatiefout is ontstaan bij je eerste telefonische contact. Ons telefoonteam werkt ook wel eens een nieuwe medewerker in. En we hebben afgesproken dat inhoudelijke vragen altijd door onze servicemedewerkers worden beantwoord, zij beschikken over alle specifieke informatie en accommodatiegegevens. Deze nieuwe medewerkster heeft jouw vraag verkeerd opgevat en daarom ben je ook meteen teruggebeld met de vraag of we je ergens mee van dienst konden zijn. Gelukkig zijn dit soort dingen zeldzaam. We zijn juist zo trots op onze service. Neemt niet weg dat dit niet had mogen gebeuren. Nogmaals onze excuses daarvoor. Vriendelijke groet, Fabiana van DogsIncluded
Pluspunten
Fijn dat er meegedacht werd over andere opties toen de eerste aanvraag niet doorging.
Pluspunten
directe reactie, is adequaat. Had wel liever direct een alternatief aangeboden gekregen, we wilden een week, 1e keuze kon maar 5 nachten, zelf iets voor 7 nachten gezocht
Verbeterpuntenzie positieve punt, meedenken over wat het probleem is
Pluspunten
Duidelijke website met veel informatie over de vakantiehuizen en de locatie. Snelle en duidelijke communicatie. Een groot aanbod, voor ieder wat wils!
Pluspunten
Het is tof om een aantal mogelijkheden van verblijven samen te vinden waar een hond(je) welkom is! Na ons verblijf zal ik oordelen of het vruchtbaar is geweest.