Pluspunten
Snelle reactie op vragen. Heel duidelijke antwoorden op vragen. Heldere procedure (vragen stellen, betalingen etc.)
Pluspunten
- snel reageren op vragen via de mail. - duidelijke informatie - het welkom-thuis kaartje was ontzettend leuk. Waarschijnlijk boeken we vaker via jullie is ons zeer bevallen!
Verbeterpuntenmisschien ipv allemaal linken te sturen de beknopte informatie op een document te zetten zodat deze van te voren makkelijk allemaal uit geprint kunnen worden indien de klant dit wilt, wij hadden namelijk geen wifi in het huisje( dat wisten we van te voren). misschien een idee om een kleine plattegrond op te sturen van het gebiedje waar je zit zodat je zo snel mogelijk het bos in loopt. De supermarkt vind.
Pluspunten
snelle, vlotte afhandeling boeking. verwachtingen worden waargemaakt. geen onverwachte toeslagen e.d. goede voorlichting.
Verbeterpuntenga zo door.
Pluspunten
De informatie die over honden gegeven worden zijn heel duidelijk en hiervoor onze complimenten.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ALS ONS VERBLIJF EVEN CORRECT VERLOOPT ALS DE SERVICE VAN JULLIE DAN ZAL HET ONVERGETELIJK WORDEN...!
VerbeterpuntenNVT ...
Pluspunten
Erg vriendelijk en heel behulpzaam. Dikke pluim
Pluspunten
Ideaal als je met honden op vakantie gaat
VerbeterpuntenHet boeken van een huis gaat vlot en is correct.vermits de enquete vooraf moet gebeuren is het afwachten over de verdere afhandeling van de boeking
Pluspunten
Terug gebeld om te helpen bij zoeken, bedankt
Pluspunten
Mooie accomodaties voor een redelijke prijs als je honden hebt. We boeken wel vaker via Dogsincluded, altijd goed geholpen.
Verbeterpunten24 uur p. dag bereikbaar is aan te bevelen omdat iedereen op andere tijden wel een probleem kan hebben dat via dogsincluded opgelost kan/moet worden.
Pluspunten
Voor de 2e keer heeft dogsincluded ons geholpen wanneer anderen niet konden. Thx voor de hulp en goede communicatie! Ons zie je zeker nog terug. Vanaf nu boeken we direct via dogsincluded, scheelt een hoop stress.
Pluspunten
Zoals al veel voorgaande enquêtes die ik voor jullie heb ingevuld, niets dan lof! Beveel jullie dan ook graag aan bij andere hondenbezitters.
Pluspunten
goede info ook net voor vertrek, geen boekingskosten, snelle service
Verbeterpuntenwat meer flexibiliteit in aankomst en vertrekdagen zou handig zijn.