Pluspunten
Duidelijk info voor de honden.
VerbeterpuntenCommunicatie en betrouwbaarheid kan ik niet over oordelen. Is niet van toepassing.
Pluspunten
Snelle reactie op een vraag i.v.m. de tuin!
Pluspunten
Duidelijke informatie of je huisdier meekan. Omgeving werd ook prima uitgelegd.
Pluspunten
heb er veel aan gehad gaven punten aan die ik niet wist
Verbeterpuntenzou niet weten
Pluspunten
VerbeterpuntenLinkje waar je aanpassingen kunt doorgeven
Pluspunten
Veel informatie. Handige informatie wordt nog steeds aangevuld.
Pluspunten
Meedenken, informatie met betrekking tot accomodaties correct en up to date, vriendelijke en persoonlijke mail beantwoording bij vragen en ook zoals in ons geval bij pech onderweg
VerbeterpuntenWebsite zoeken naar hotels verbinden met Google maps zodat je kunt zoeken vanuit huidige locatie? Verder perfect!
Pluspunten
Snelle reservering, zeer hond-vriendelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Is allemaal goed geregeld.Is nu de tweede keer dat we gebruik maken van DogsIncluded.Eerste keer goed bevallen.
Pluspunten
De boeking ging snel
VerbeterpuntenGeen
Beste Diana Bos, Hartelijk dank voor je beoordeling en de 8 die je ons hebt gegeven. Voor het onderdeel "betrouwbaarheid" heb je ons echter een onvoldoende gegeven (een rapportcijfer "5" en reisinformatie zelfs een "1"). Zou het kunnen dat dit op een foutje berust ? In dat geval zouden wij het heel fijn vinden als je je beoordeling zou willen herzien. Als het cijfer voor betrouwbaarheid wél klopt, horen we graag van je op welke punten wij kunnen verbeteren: want ook dat zouden we natuurlijk zeer op prijsstellen. Alleen door feedback van onze klanten zijn wij in staat om onszelf te verbeteren... Vriendelijke groet, Olaf Johannes DogsIncluded
Pluspunten
kreeg supersnel antwoord op mijn vraag nadat ik een verkeerde datum had ingevuld! En de wijziging was binnen een paar minuten geregeld! Heel erg fijn!
Pluspunten
fijn en goed op honden en hun baasjes gericht
Pluspunten
Leuk de tussentijdse informatie.
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Snelle correcte afhandeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en makkelijk
Pluspunten
snelle reactie en snelle service!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
DUIDELIJKE INFORMATIE. OOK OVER DE OMGEVING EN ALLES WAT JE MOGELIJK ZOU KUNNEN NODIG HEBBEN ALS JE MET EEN HOND OP VAKANTIE BENT JE HEBT VOOR JE VERTREK IN IEDER GEVAL ALLES HET IDEE DAT ALLES IN ORDE IS;
VerbeterpuntenMINDER MAILS: 5 MAILS OP 1 DAG IS OVERKILL;OOK IS DE INFORMATIE DUBBEL; HET ALLER BELANGRIJKSTE WAAS JAMMER GENOEG NIET HELEMAAL IN ORDE. OP HET EINDE DIEN JE ZELF NOG AAN DE EIGENAAR EEN BRIEF TE STUREN MET AANKOMST UREN. WAT PERFECT AUTOMATISCH HAD GEKUNNEN; GEZIEN ER RECHTSTREEKS CONTACT WAS MET DE EIGENAAR; DIE NIETTEGENSTAANDE DE VELE MAILS PAS ZATERDAG OP DE HOOGTE WAS VAN ONZE AANKOMST OP MAANDAG; ONS BRIEFJE PER POST WAS 10 DAGEN ONDERWEG EN KWAM PAS HALVER WEGEN ONS VERBLIJF TOE; :-) IK KREEG OOK DE BEVESTIGING DAT ER NIEMAND DOOR HET AFGESLOTEN STUK WAAR DE HOND ZAT ZOU KOMEN;; DE VRAAG WAS GESTELD BIJ BOEKING;; DE EIGENAAR KWAM ELKE DAG DE KKIPPEN ETEN GEVEN OP HET TERREIN ZONDER IETS TE ZEGGEN EN PLOTS STOND OOK DE BUURMAN OP HET TERREIN; GELUKKIG DAT WE DE HOND NIET ALLEEN HADDEN GELATEN; GEZIEN EEN HIJ WAAKT ALS WE WEG ZIJN; NU DIT WAS AL BIJ AL NIET ECHT EEN PROBLEEM, MAAR DAN HAD IIK LIEVER NIET DE BEVESTIGING
Bedankt voor je beoordeling Gwenny. Het is mij niet duidelijk waarom je 5 mails van ons hebt gekregen, maar we sturen doorgaans geen berichten als dat niet nodig is. Dat een aankomstformulier er zo lang over doet is naar, maar helaas hebben wij geen invloed op de postbezorging. Via de mail zou simpeler zijn, maar sommige huiseigenaren willen dit zo. Dat moeten we respecteren. Verder is het ergerlijk dat iemand de kippen kwam voeren terwijl jullie (en wij) dat niet wisten. Dat is niet correct doorgegeven door de huiseigenaar anders hadden we je dit natuurlijk laten weten. We zoeken uit hoe deze situatie is ontstaan, want dat is ons nu geheel onduidelijk.
Pluspunten
alles netjes overzichtelijk, vriendelijk en informatief. Ze denken overal aan. ze bieden mooie accomodaties, we moeten alleen nog gaan.....
Verbeterpuntengeen