Pluspunten
alles goed overzichtelijk
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
Voor tweede keer via Dogincluded hotel gezocht en geboekt. Het gaat snel, simpel en het is betrouwbaar bedrijf.
Verbeterpuntenn.v.t. zo doorgaan
Pluspunten
Ga zo door
VerbeterpuntenTip: op de website de zoekfilter toevoegen 'eigen kookgelegenheid'. Verder perfect!
Pluspunten
Goed dat bepaalde zaken nagevraagd worden Inmiddels zijn we al op vakantie geweest en het was perfect voor de hond. Ook deze heeft geweldig genoten..
VerbeterpuntenIets vertellen over de natuur of wat het kenmerk is van een bepaalde omgeving. Thuringen is een echt wandelgebied.
Pluspunten
Fijn dat je kunt betalen zonder creditcard en pas in het hotel en heel fijn dat jullie zo hondvriendelijk zijn!
Pluspunten
Fijn dat deze site er is
VerbeterpuntenVeel info bij elkaar...hierdoor is het soms even zoeken...moet uitkijken dat je door de bomen nog wel het bos kan zien
Pluspunten
Fantastisch!!!
Pluspunten
Helder, duidelijk, snel.
Pluspunten
Wij hebben al vaak geboekt via dogsincluded en zijn steeds zeer tevreden geweest over jullie service en snelheid waarmee jullie de boekingen behandelen. Ook alle landinformatie en reisinformatie ter plaatse (hondenstranden, dierenartsen, vertalingen van courante problemen met de hond, enz, enz.) die jullie aanbieden vinden wij super. Het heeft ons altijd enorm geholpen bij de voorbereiding van onze reis. Bij ons staan jullie alvast met stip op nr. 1. Groetjes
VerbeterpuntenTot nu toe geen verbeterpunten. Blijf vol enthousiasme en hondenliefde verder werken.
Pluspunten
goed georganiseerd
Verbeterpuntenvervelend dat je nog naar het hotel moet bellen of er 2 honden mogen
Pluspunten
Goede informatie wat betreft de honden. Gebruikt vriendelijke website, handig dat je kan invullen hoeveel km je wilt rijden om te overnachten.
VerbeterpuntenJammer vind ik dat er staat dat de prijzen voor de overnachting van de honden niet vermeld zijn. Als deze heel duur uitpakken dan kan je ook niet meer annuleren.
Pluspunten
Al reeds eerder Dogsincluded gebruikt en nu wederom weer ,top geregeld
Pluspunten
Komt zeer betrouwbaar over, veel en duidelijke informatie en alles staat in het teken van de hond!
Pluspunten
Selecteert beschikbare hotels waar honden zijn toegestaan. Nieuwe plattegrond van selectie is erg fijn! Snelle bevestiging van boeking. Informatie over dierenartsen e.d. is super. Het nazend presentje is alijd weer een leuke verrassing om te mogen ontvangen.
VerbeterpuntenJammer dat juist voor deze doelgroep de kosten van het verblijf van de hond vaak onbekend zijn. Daardoor moet je toch naar andere sites kijken of bellen. Zo vind ik ook lastig om te ontdekken of je nabij het hotel de hond kan uitlaten (niet zozeer lange wandeling)
Pluspunten
Zeer goede ervaringen mee!
Pluspunten
Het was de eerste keer en heb een goede info bekomen !!