Pluspunten
Super blij met de hond op vakantie
Pluspunten
Je weet zeker dat de honden welkom zijn, en ook een mooie omgeving is om te lopen. dat is heel prettig.
Pluspunten
ontzettend goed, we gaan vaker op vakantie met behulp van uw site. Maakt onze vakantie veel leuker, opent echt perspectieven. We wisten niet dat er zoveel mogelijkheden waren met hond. En ontzettend fijn dat er ook zoveel extra informatie gegeven wordt.
Pluspunten
Fijn dat er een organisatie is die meedenkt en weet wat er nodig is om met de hond op vakantie te kunnen
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Heel vriendelijk en heel behulpzaam. Prachtig hoe ook bijkomende informatie over dokters, dierenartsen, winkels , restaurants enz in de buurt van het vakantiehuis worden mee gegeven! De persoonlijke communicatie is zeker een pluspunt!!! Ook de optie die men onmiddellijk boekte bij een moeilijke vraag over een trap voor een oudere persoon vond ik zonder meer enig! Over de betrouwbaarheid durf ik nog geen oordeel geven, gezien ik nog niet mocht mee maken hoe mijn reis via jullie bedrijf verliep, maar ik zal niet laten daar een oordeel over te geven bij terugkomst. Beloofd!!!
Pluspunten
Zeer vriendelijk en snelle service MOGEN WE HET BANKNUMMER HEBBEN OM HET VOORSCHOT TE KUNNEN BETALEN ?
Verbeterpuntennog geen idee
Beste Riet, bedankt voor je super beoordeling! Nog even over je vraag; je kunt alle betaalmethodes, links en gegevens vinden als je vanuit onze bevestigingsemail gaat naar 'mijn boeking' daar staat alles op een rijtje wat met je boeking te maken heeft. Als je het toch niet kunt vinden stuur ons dan liever een email naar [email protected] want vragen die hier gesteld worden gaan helemaal buiten ons reguliere systeem om. Met hartelijke groet, Fabiana van DogsIncluded
Pluspunten
Makkelijk, duidelijk en vlot
Pluspunten
Duidelijke website Snelle reacties Behulpzaam Goede tips
Pluspunten
1e keer netjes teruggebeld. 2e keer (boeken lukt niet): ik wacht al uren...
VerbeterpuntenVolgen nog, mochten die er zijn.
De eerste vraag werd niet duidelijk beantwoord, vandaar de tweede.
Pluspunten
Reageren snel op mail en telefoontjes.
Beste Els, bedankt voor je prachtige beoordeling. En wat leuk dat je naar een vakantiehuis gaat dat wij onlangs bezocht hebben. Voor wat betreft je verbeterpunt begrijp ik helaas niet wat je bedoelt met dat wij iets niet zouden weten. Wij gaven je juist aan dat het belangrijk is om het merk van je rabiësinenting te checken, omdat sommige vaccins in Nederland wel 3 jaar geldig zijn maar in Engeland niet. Dat is juist iets wat mensen soms niet weten en wij wijzen daar juist op bij reizen naar Engeland omdat zij zo streng zijn in het volgen van de regels die in Engeland gelden. En die kunnen juist bij de geldigheid van een vaccin anders zijn. Ik vind het daarom juist zo jammer dat je denkt dat we dat niet wisten. Vriendelijke groet, Fabiana