Pluspunten
fijne en duidelijke communicatie. geen enkele vraag is vreemd of raar. en dat is voor ouders met kinderen die speciale zorg nodig hebben zo belangrijk. ouders met speciale kinderen horen namelijk al zo vaak dat ze zich aanstellen... bedankt voor jullie openheid en alle ruimte en gelegenheid om vragen te stellen. zo hopen we deze zomer opnieuw een geweldige vakantie te hebben voor ons hele gezin!
Verbeterpuntenop dit moment hebben we geen tips ter verbetering! we zijn blij met jullie!
Pluspunten
We hebben verder nog geen ervaring, maar de informatie enz. ziet er heel goed uit. Hier laat ik het even bij, want voorlopig gaan we nog niet op vakantie, waarschijnlijk pas in het naseizoen. Met vr. gr. Jan Breeschoten.
Pluspunten
We hebben net geboekt en tot zover geen problemen. Snelle reacties en een duidelijk website en mailcorrespondentie, waarin de link goed en duidelijk aangegeven staat.
Pluspunten
Duidelijk, en snelle service
Pluspunten
Niets dan lof voor dit bedrijf, de site en de communicatie, alles verliep snel en doeltreffend!! Zelfs met drie honden op pad door Frankrijk en Spanje geen problemen, alles verliep voorspoedig en zonder zorgen voor de baasjes, waarvoor onze dank!!
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Nog nooit zo gemakkelijk een reis kunnen boeken
Pluspunten
makkelijk en snel overzicht kunnen vinden
ik heb het pakket van tjechie niet ontvangen
Fijn dat je onze beoordeling hebt ingevuld. Maar verdienen wij een 1 omdat je het informatiepakket van Tsjechië niet hebt ontvangen? Het zou kunnen zijn dat er een fout is gemaakt bij het invullen van het emailadres (komt helaas vaak voor), het kan in je spamfilter terecht zijn gekomen, of in de map ongewenste mail. Je zou ons ook een berichtje kunnen sturen dat het nog niet is aangekomen. Wat jammer dat je ons niet de kans hebt gegeven om te kijken waar het probleem ligt want onze infopakketten worden geautomatiseerd verzonden en vereisen van ons geen handmatige actie zodat we het zouden kunnen zijn vergeten. Wat jammer dat we de kans niet hebben gekregen om dit voor je op te lossen en we dat hier moeten lezen.
Pluspunten
vlotte response en je wordt tussentijds op de hoogte gehouden als e.e.a nog niet beantwoord kan worden
Verbeterpuntenheb niet direct iets te melden
Pluspunten
Snelle en uitgebreide informatie
Verbeterpuntenik kan op basis van 1 mail geen oordeel over het bedrijf geven
Pluspunten
Duidelijk, snel
Pluspunten
je weet onmiddellijk hoeveel honden er toegelaten worden in het vakantieverblijf en bij de vraag of er meerdere toegelaten zijn, krijg je een spoedig antwoord. Heel handig om met meerdere honden op reis te gaan!
Pluspunten
Goede info
Pluspunten
prettige en duidelijke website, snel reactie op vraag en supersnel mijn vakantiegegevens ontvangen.