Pluspunten
we vinden het fijn om met onze hond op vakantie te gaan want hij is een waardig lid van de familie en daarom vinden we dit een heerlijke site jullie geven veel richtlijnen over de buurt van het vakantiehuis bv dierenarts en dierenwinkels heel fijn voor de echte dierenvrienden! TOPPIE
Pluspunten
Fijn dat alle regeltjes bij elkaar staan.
VerbeterpuntenBij de reisgegevens voor Zweden staat dat je in Duitsland je hond in de auto in de gordel moet doen. Ik kon bij de informatie over Duitsland niet daarover vinden....
Hey Ellen, super bedankt voor je mooie beoordeling. Daar worden we zelf ook weer heel erg blij van. Nog even over de info over honden in de auto in Duitsland. Ik weet niet precies waar je hebt gezocht, maar op de site bij de invoerregels voor Duitsland en ook in ons landeninformatiepakket voor Duitsland staat het wel vermeld. Als we het ergens nalaten te vermelden, zou je ons dat dan nog even willen doorgeven? Ik kan zelf niet vinden wat je bedoelt, maar als het zo is moet ik dat meteen aanpassen natuurlijk. Ik wens jullie in ieder geval een fantastische vakantie!
Pluspunten
Heel fijn dat jullie zonder extra kosten zoveel informatie betreffende honden mee op reis verstrekken.
Pluspunten
Heldere, uitgebreide informatie.
VerbeterpuntenZoekfunctie 'sorteren op prijs van laag naar hoog' zou fijn zijn.
de vraag om landen pakket in te vullen loopt niet echt lekker . hij gaat constant op Nederland en mijn gegevens in vullen gaat ook niet echt soepel
Hey Astrid, super bedankt voor je mooie beoordeling. Wat raar dat je problemen ondervindt bij het invullen. Dat mag natuurlijk niet. Maar hier hebben we nog geen strubbelingen of storingen kunnen ontdekken. Zou je ons nog even willen laten weten in welke browser je de site hebt geopend. Misschien is daarmee iets aan de hand. We houden het in ieder geval wel nauwlettend in de gaten. Fijn dat je het ons even gemeld hebt!
Pluspunten
Heel duidelijke open en snelle communicatie/ service
VerbeterpuntenHier en daar nog wat onhandigeheden op de website. Ik kan op de home pagina niet dadelijk inloggen op mijn account en heb de mails met linken nodig om mijn boekingen te kunnen terug vinden. Dat is niet altijd even handig.
Wow een 10! Je maakt ons superblij, Kaat. Tja, dat inloggen is wel een dingetje. We hebben er voor gekozen om inloggen (nog) niet te doen omdat veel klanten dat ook vervelend vinden. Dus we zijn er nog niet helemaal uit hoe we dit willen oplossen. Hangt een beetje samen met persoonlijke voorkeuren ook. Maar het staat op ons lijstje dus we denken er zeker nog verder over na. Fijn dat je ons je mening hebt laten weten (en dat deze ook onze mooie beoordeling niet negatief beïnvloedt, echt heel sympathiek!)
Pluspunten
In eerste instantie lijkt met dit een geweldige site. Net voor de eerste keer een hotel geboekt. Is natuurlijk even afwachten wat het wordt.
VerbeterpuntenMomenteel geen. Alle informatie lijkt goed te zijn. Voor de eerste keer dat ik geboekt heb is het even afwachten. Kan daarom geen punten geven aan betrouwbaarheid
Pluspunten
de wijze van zoeken naar een geschikte vakantie de snelle reactie op de boeking
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Duidelijke informatie
Pluspunten
Duidelijk en begripvol aan de telefoon. Snel en vriendelijk geholpen.
Pluspunten
Vlotte afwerking van de boeking/vragen. Fijn dat de mogelijkheid geboden werd een 2e optie te nemen toen 1e optie steeds 'niet thuis' gaf.
VerbeterpuntenCommunicatie met verhuurder. Jammer dat zo iemand al een week niet gecontacteerd kan worden. Misschien contact op meerdere manieren mogelijk maken?(ik weet niet of jullie dit al doen....)
Bedankt voor je mooie beoordeling en feedback Ciska! Daar zijn we superblij mee. Nog even over je verbeterpunt: wij vinden het ook heel erg ergerlijk als huiseigenaren niet reageren. We bellen, mailen en appen natuurlijk doorlopend want we willen het zelf ook zo snel mogelijk weten. Maar huiseigenaren zijn ook maar mensen die wel eens op vakantie gaan, naar het ziekenhuis moeten. Normaal hebben we dezelfde dag of de volgende al wel antwoord maar soms hebben we pech en wil een huiseigenaar even 'offline' zijn. We hebben er wel begrip voor maar het blijft ergerlijk als je op antwoord zit te wachten! Wij zitten er voor onze gasten in ieder geval bovenop! En lossen we het ook op door meerdere opties als dat mogelijk is. We doen ons best!
Pluspunten
Goede informatie voor het meenemen van honden op vakantie en snelle afhandeling van de aanvraag voor meer honden dan standaard in een gite zijn toegelaten.
VerbeterpuntenDoorberekenen van betalingskosten bij betalingen anders dan een bankoverschrijving is naar onze mening zeer klantonvriendelijk. Betalingsinformatie, ook betreffend de borgsom en ter plaatse af te rekenen kosten, kan veel duidelijker. kunnen de extra kosten van de borgsom worden afgetrokken? moet deze contant betaald worden?
Bedankt voor je feedback Joep! De kosten voor een betaling worden niet door DogsIncluded bepaald maar door de partner die het huis in beheer heeft. Wij hebben daar helaas geen invloed op maar het is wel zo dat een bankoverschrijving en een betaling met iDeal altijd gratis zijn. Sommige van onze partners berekenen wel 1% kosten bij betalingen via een credit card. Maar die kun je voorkomen door op een andere wijze te betalen. Informatie over de borgsom en dergelijke worden o.a. uitgelegd bij het huis zelf en ook bij de veelgestelde vragen (http://www.dogsincluded.nl/veel-gestelde-vragen/veel-gestelde-vragen-vakantiehuizen.php). Maar ik zal deze link ook toevoegen aan de 'mijn boeking' pagina. Daar wordt het vast nog duidelijker van!
Pluspunten
Het gaat zeer snel en het verloopt,allemaal correct!
VerbeterpuntenOp de site per huisje onmiddellijk duidelijk verwijzen naar een goede omheining...
Bedankt voor je mooie beoordeling Lobke! Daar zijn we heel blij mee. Voor wat betreft de omheining is dat altijd een lastig vraagstuk. Wat een goede omheining is, is per hond verschillend namelijk. Sommige honden hebben genoeg aan gaasdraad en voor anderen is een hek van 1,50 meter hoog nodig. En de meeste huiseigenaren denken op voorhand niet aan gedetailleerde info over de omheining. We lossen dit op door ieders persoonlijke wensen en vragen over een omheining direct aan de huiseigenaar te stellen. Dan weet je altijd hoe de situatie ter plaatse is en kom je nooit voor verrassingen te staan.