Pluspunten
Hondvriendelijk
VerbeterpuntenJullie gaven 1persoonskamers om te boeken, terwijl we duidelijk hadden aangegeven dat we met 2 personen waren. Onduidelijkheid over de kosten voor de hond. Dat moeten jullie als Dogsincluded toch zeker kunnen vermelden?
Bedankt voor je feedback Annette! Als er ook 1p.kamers getoond worden, komt dat omdat er ook veel mensen zijn die een aparte kamer willen boeken of omdat dat nog de enige kamers zijn. Voor ons is het inderdaad heel ergerlijk dat sommige hotels ons (nog) niet de actuele kosten van de honden hebben doorgegeven. Onze oplossing is om met iedere reservering deze vraag direct te stellen. Zo krijg je van het hotel zelf de meest actuele gegevens en het hondenbeleid door. Dit is de meest praktische en snelle oplossing voor het verzuim van sommige hotels. Door het grote aanbod in hotels is het onmogelijk om ieder hotel achter hun vodden te blijven zitten. Daarom hebben wij voor deze oplossing gekozen die in praktijk ook goed voor onze klanten werkt.
Pluspunten
Ik ben super geholpen had veel vragen maar zijn allemaal beantwoord. Heb de site pas 2 weken geleden ontdekt en ben nu al super enthousiast. We verheugen ons erg op de vakantie met onze honden.
VerbeterpuntenKan er nu geen bedenken misschien als we terug zijn voor nu vind ik jullie toppie!!! Gr raymond judith Reno en Dutch
Pluspunten
bij toevalligheid ontdekt. Eerste indruk erg prettig en fijne informatie. We zijn aan het denken om ook een huis voor de zomervakantie via jullie te boeken.
Verbeterpuntentot nu nog niet tegen verbeterpunten aangelopen
Pluspunten
Boek altijd via dogsincluded betrouwbaar; zonder zorg op pad.
Verbeterpuntengeen; ga zo door!!!!!
Pluspunten
We hadden wat pech bij het boeken, maar dit werd ruimschoots goedgemaakt door de uitstekende service. Dogsincluded medewerker Audrey Bakker hielp ons tot we een huis gevonden hadden waar 4 honden toegestaan zijn. We zijn jullie zeer dankbaar voor deze plezierige manier van boeken en reizen.
Beste Fauve, Wat fijn dat het gelukt is en ook nog het huis dat jullie het liefste wilden! Volgens mij ben ik net zo blij als dat jullie dat zijn....ontzettend bedankt voor je compliment, maakt mijn dag ook weer helemaal goed. Het duurt nog eventjes, maar ik hoop dat jullie heerlijk gaan genieten. En als ik nog iets kan betekenen voor jullie, hoor ik het natuurlijk weer graag. Met vriendelijke groet, Audrey Bakker
Pluspunten
Wij bedanken U voor uw betrokkenheid met onze boeking. Tot hiertoe hebben wij steeds zeer goede referenties van uw bedrijf gehad en verleden jaar waren wij ook zeer tevreden. Nogmaals bedankt en doe zo verder Patrick en Kristien Biernaux-Wauters
Pluspunten
Gewoon duidelijk verhaal.
VerbeterpuntenMomenteel niet
Pluspunten
Kan ik niet zeggen, dit is de eerste keer dat ik boek via Dogsincluded
VerbeterpuntenKan ik niet zeggen, dit is de eerste keer dat ik boek via Dogsincluded
Pluspunten
Overzichtelijke site met goede keuzemogelijkheden
VerbeterpuntenNog duidelijker aangeven wat de mogelijkheden zijn voor mensen met een hond, behalve dat er een hondenstrand in de buurt is. Is het geaccepteerd om met je hond naar een restaurant te gaan? Zijn er wandelroutes? Hoe hondvriendelijk is de omgeving. Etc.
Pluspunten
Ook bij eerdere boekingen en het vinden van tussenstops prima ervaringen en uitgebreide informatie
Pluspunten
- Specifiek gericht op vakantie met honden - Zeer ruim aanbod - Zeer veel informatie
VerbeterpuntenBestuur BCN Probus bestuurslid