Pluspunten
helpen je heel snel met nuttige informatie
Pluspunten
site is duidelijk en leuk opgezet, voor ons is het de eerste boeking.ik hoop dat beau en wij een heerlijke week zullen hebben bij jullie, heb er vertrouwen in groet anjo en een poot van beau.
Pluspunten
Prima en snelle boeking gedaan
Verbeterpunten??????
bij mijn boeking heb ik geen enkele informatie van dingen die ik in de buurt kan gaan doen met mijn hond. Plekken om te wandelen, restaurants waar ik naartoe kan gaan,... Ook op voorhand is er van de verschillende accomodaties geen prijs vermeld voor verblijf hond. Staat enkel "hier kunnen kosten aan verbonden zijn". Kunnen de exacte kosten niet weergegeven worden
Beste Lenke, hartelijk dank voor je beoordeling. Je hebt je boeking pas zojuist gemaakt (uurtje geleden) en nadere info ontvang je nog van ons. Ook over eventuele nadere kosten ontvang je nog nadere info. Geef ons a.u.b. even de tijd om dingen voor jou te regelen.
Pluspunten
Snelle service en makkelijk geregeld omdat je van tevoren weet dat de honden mee kunnen.
VerbeterpuntenNog niet te beoordelen in dit stadium
Pluspunten
correcte en zeer uitgebreide informatie
Verbeterpuntenweinig huisjes met privé zwembad, privé tuin bv. Italië. Omdat je hond soms niet met alle "aanwezige" honden van andere gasten overweg kan, is een privé tuin en zwembad toch wel aangeraden en dat vind ik hier praktisch niet in terug.
Pluspunten
Pluspunten
Vlotte afhandeling en reservering en goede informatie t.a.v. vakantiehuizen
Pluspunten
altijd goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Direcr op de site van het hotel als ik over een huisdier praat, geweldig veel gemak hiervan gehad
Pluspunten
Heel servicegericht! Zitten zeker veel handige tips tussen!
Verbeterpunteninformatie is op een aantal belangrijke punten vrij "algemeen" "vraag na" is niet echt een handige tip ...
Pluspunten
specialisiert op honden. de enige die dat doet.
VerbeterpuntenDe search functions and de calender moet groet op de website.