Pluspunten
Communicatie is zeer goed. Onmiddellijk antwoord op al je vragen. Vele tips over hoe? waar? tussenstops? als je met een hond op vakantie gaat. Zeer goede website.
Pluspunten
Duidelijke beschrijving van de accommodatie, de omgeving. Positief is het feit dat jullie onze vragen betreffende verblijf van de honden doorspelen aan het hotel.
Pluspunten
na mijn optie vlug antwoord gekregen op mijn vraag
Pluspunten
Dat ze aan alles mbt je hond hebben nagedacht en je zou met de beste voorbereiding op pad kunt gaan, samen met je hond.
Pluspunten
Mijn vrouw en ik lezen de ons toegestuurde mails altijd met veel belangstelling. Wij zijn blij met een specifiek op honden gerichte site. Hulde aan jullie!
Pluspunten
Goed overzicht van hotels die honden accepteren. Zoekmachine werkt prettig.
VerbeterpuntenDe geboekte kamer is niet te boeken met hond. Daarvoor moest ik upgraden naar een duurdere kamer. Staat niet vermeld op de site (wel dat er mogelijk extra betaald moet worden voor de hond, dat was prima). Dus na een bevestiging van Booking.com, een mail van het hotel met in totaal 50 euro extra aan kosten! Na contact met het hotel, boeking bij Booking.com geannuleerd en opnieuw rechtstreeks bij het hotel geboekt, bleek dan 25 euro goedkoper te zijn! Tip: informeer bij het hotel welke kamers wel geschikt zijn voor bezetting met een hond, vermeld vervolgens de juiste kamerprijs. Dit maakt een vergelijking tussen de diverse hotels duidelijker
Pluspunten
Als je op deze site zoekt naar een accommodatie, weet je zeker dat je hond welkom is!
graag in overzicht opnemen of er op 1ste verdieping balkon is en/of op gelijkvloers afgesloten terras !!!! Is maar een klein detail hoor !!!!
Pluspunten
Snelle directe communicatie
Pluspunten
snelle reactie
Verbeterpuntensites waarnaar verwezen wordt zijn in de landstaal (i.c. Deens) waardoor we veel info niet kunnen begrijpen
Pluspunten
snel en duidelijk
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Snelle reactie via email, behulpzaam
Pluspunten
overzichtelijk en goed te bereiken igv mogelijke vragen. snel respons en oplossing aangeboden.