Pluspunten
Snelle reacties op aanvraag honden en andere vragen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fijn dat jullie ook met alternatieve aankomen
Verbeterpuntenhet zou fijn zijn als de huiseigenaren sneller reageren nu is het elke keer 6 dagen wachten hier kunnen jullie helaas niet veel aan doen maar dat was het eenige wat we heel jammer vonden
Pluspunten
Heel handig voor vakantie met de hond, zeer attent bedrijf
Pluspunten
Kamer snel gevonden en geboekt
Pluspunten
Goed vindbaar op Internet. Ruime keus. Heldere informatie. Snelle bevestiging. Leuke, persoonlijke communicatie. Naam hond werd genoemd in de bevestiging.
VerbeterpuntenIk kreeg 2 bevestigingen binnen; 1 van Dogsincluded en 1 van Booking.com. Nu begrijp ik de constructie wel, maar overdaad schaadt. Dat geldt ook voor mail.......kan wellicht voor sommige wat verwarrend zijn.
Via google kwam ik gisteren op jullie site terecht. 'Leuk' ,dacht ik. Moet ik zelf geen opzoekwerk doen of onze honden welkom zijn :-) Dogsincluded zegt toch genoeg?? Via jullie site dus hotelkamer geboekt voor 2 nachten, 2 personen, 2 honden. Deze morgen kreeg ik echter al telefoon van het hotel dat er op deze kamer geen honden welkom zijn. Waarom bieden jullie deze kamer dan aan???? Ontgoocheling. Hebben zelf dan (via booking.com) een andere kamer kunnen vastleggen, maar na wat heen en weer getelefoneer. Jammer!
Beste Kim, wat vervelend dat je zo ontgoocheld bent door DogsIncluded. Het probleem is dat hotels zélf doorgeven dat er honden zijn toegestaan en hiervoor dus ook boekingen accepteren. Als dat achteraf niet zo blijkt te zijn, is dat natuurlijk erg vervelend. DogsIncluded biedt inmiddels meer dan 200.000 hotels waar honden zijn toegestaan en wij kunnen helaas niet alle hotel(kamer)s controleren op hondenbeleid. Wij moeten er ook op kunnen vertrouwen dat hotels ons correcte informatie doorgeven. En gelukkig is dit ook zo gezien de vele duizenden hotelboekingen die wij jaarlijks verwerken en de positieve reacties die wij ontvangen. We vinden het daarom erg jammer dat dit bij jou is misgegaan en we zullen het hotel ook hierop aanspreken
Pluspunten
Fijne site waarop meteen te zien is of je met meerdere honden welkom bent of eventueel op aanvraag.
Pluspunten
Duidelijke website. Goede informatie. Eenvoudig boeken.
Pluspunten
dit is echt een gat in de markt
Verbeterpuntengeef iets specifieker aan hoeveel honden precies mee mogen overal staat 1 hond bij en ik denk dat mensen die via jullie boeken echt meer honden hebben
Beste Anja Kerkhofs, Bedankt voor de mooie beoordeling. Bij hotels is het eigenlijk altijd zo dat er standaard 1 hond per kamer is toegestaan, meer komen op aanvraag. Bij onze vakantiehuizen echter, zijn er vaak wél al standaard meerdere honden toegestaan (2, 3 en zelfs soms 4 honden).
Pluspunten
ook al heeft het hotel een fout gemaakt, dogs included loste het netjes op.
Verbeterpuntenduidelijkere afspraken met de hotels dat een kamer hier vandaan geboekt, altijd een +hond kamer is.
Pluspunten
Eindelijk een site waar ik goed mee overweg kan, helder en duidelijk. Het zoeken is ook niet moeilijk. En fijn dat er zoveel mogelijkheden zijn om samen met de hond op vakantie te kunnen.
Pluspunten
heel snel en duidelijke communicatie; veel info verstrekking; attent kaartje bij thuiskomst
Verbeterpuntenkan niets bedenken
Pluspunten
snelle service.
Pluspunten
Veel informatie
VerbeterpuntenBij het strandenoverzicht wellicht een kaartje waar de stranden zich bevinden?
Pluspunten
informatie is duidelijk. Ook de invoerregels per land zijn duidelijk aangegeven. Ook de tips zijn handig.
VerbeterpuntenWe zagen bij verschillende vakantiehuizen dat er geen volledig omheinde tuin was (is onze invulling na het bekijken van de foto's). Terwijl er wel stond aangegeven dat dit wel het geval was.