Pluspunten
Wij hebben voor de eerste maal bij DogsIncluded een verblijf geboekt en tot nu toe verloopt alles zeer vlot.Heel leuk!!
Pluspunten
Snelle reactie op mails.
Pluspunten
Snelle en vriendelijke reacties
Pluspunten
Alles is duidelijk beschreven. Ik heb veel aan deze informatie
Pluspunten
Overal goede service, zeer prettig om met jullie op vakantie te gaan.
Verbeterpunten1 van de hotels die we geboekt hadden heeft de kamer weggegeven voor we aankwamen rond 10 uur 's avonds. Het zou leuk zijn als je automatisch boekt voor mensen met de melding "please gaurantee late arrival" of soortgelijk (misschien de optie aanvinken op de reserveringspagina?P)
Pluspunten
Fijn om te weten dat je hond ergens welkom is. De informatie over accommodaties en de omgeving is goed en compleet
VerbeterpuntenZoeken op de kaart zou een uitkomst zijn. Mijn topografische kennis van Frankrijk is niet zo goed en ik wilde 'ergens onder Lille' een overnachting boeken, dat is dan echt zoeken geblazen, op de kaart zoeken, en daar dan alle mogelijkheden op terug kunnen zien, zou enorm helpen.
Pluspunten
Snelle reactie via de mail. Snelle afhandeling van onze vragen.
Pluspunten
Het zal voor de derde maal zijn dat wij boeken via jullie site. Wat heel interessant is dat wij onmiddellijk accomodaties kunnen bekijken waar de hond is toegelaten. We vinden ook dat de beschreven vakantiehuizen naar waarheid stroken bij het verblijf.
Pluspunten
De site is heel overzichtelijk en je kan vele opties aanvinken die je belangrijk vindt zoals bijv. omheinde tuin, afstand tot water... Vragen worden tijdig beantwoord. Je krijgt veel info en tips, zoals wat je kan meenemen, welke vaccins voor de hond, enz
VerbeterpuntenIk kon niet betalen via kredietkaart, maar misschien was dit een tijdelijk probleem. Via overschrijving lukte het wel.
Pluspunten
in het verleden met succes geholpen, dit maal de pech dat de eigenaar maar niet reageerde op vraag of 2 honden mee mochten daardoor verliep de optie en werd het huis per ongeluk weer vrij gegeven, gelukkig net toch een bevestiging gehad en geboekt Was haast omdat het vandaag al 9 augustus is en we 30 augustus vertrekken.
Verbeterpuntenweekeinde niet telefonisch bereikbaar, daardoor dacht ik dat ik geen contact kon hebben en belde rechtstreeks met Novasol. Alles uiteindelijk toch goed geregeld, blijkt dus wel e-mail contact mogelijk in het weekeinde.
Pluspunten
Duidelijk, snel, handig, betrouwbaar! IDEAAL!
Pluspunten
direct overzicht financieel plaatje
Verbeterpuntendat je aan kunt vinken om een bepaald vakantie huis te "bewaren" in mijn dogincluded niet van alle huizen is er up to date informatie beschikbaar