Pluspunten
Je hoeft niet zelf alle hotels af te gaan, om te zien, of honden toegelaten worden: scheelt veel tijd en stress.
Pluspunten
Correctheid van informatie Snelle service Samenbrengen van hotels waar je met je hond terecht kan
VerbeterpuntenIn Spanje mag je echt niet op het strand met je hond. Waar zijn er plaatsen waar ze wel in het water kunnen.
Pluspunten
Zeer veel informatie gekregen
Pluspunten
Telefonisch contact bij onduidelijkheden of vragen
Pluspunten
Ik ben zelf dierenarts en vind de uitgebreide en heldere informatie zeer positief. Alles is te vinden en er wordt veel extra informatie aangeboden. ook leuke dingen als uitjes, aankoopdingen, etc. Heel positief.
Pluspunten
Prettige site -goede informatie
Pluspunten
Terugkerende klant: zegt genoeg me dunkt !
VerbeterpuntenAlles prima, geen slechte/negatieve ervaringen tot dusver.
Pluspunten
Wij als hondenliefhebbers kunnen altijd op vakantie zonder ons zorgen te moeten maken om onze hond.
Pluspunten
goede info, niet te vaak een email met nieuws, snel antwoord
Pluspunten
tot hiertoe zeer tevreden over voorgaande boekingen
Pluspunten
helemaal op honden toegesneden/
Verbeterpuntenomheining is heel belangrijk, niet handig dat dat eigenlijk nergens 100% zeker is. optie om op facebook te liken? of is die er al?
Pluspunten
Heel goede informatie, kijk geregeld op jullie website.
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam. Goede en (voor ons) complete info.
VerbeterpuntenMisschien iets alerter zijn op vragen via de website. Daar moest ik zelf achteraan. Verder prima oogepakt.
Pluspunten
leuke adressen waar honden zonder gemor worrden ontvangen.
Pluspunten
goede website, goede filterfunctie, goede communicatie, leuk kaartje na terugkomst
Pluspunten
alles gaat zeer vlot. je krijgt mooi en voldoende uitleg. leuk dat je honden tips mee geeft.
Verbeterpuntensoms een beetje meer info proberen te krijgen over de plaats zelf.
Pluspunten
Super!! goed bereikbaar. vragen worden snel beantwoord als die er al zijn, want door de informatie die je toegestuurd krijgt vindt je je antwoord vanzelf.
Pluspunten
Leuk van toon, aantal malen huisje geboekt waarbij info helemaal klopt, niet duur en prima kwaliteit. Goeie alert service voor bijv. Inentingen.