laatste informatie over hondenstranden. Wij vonden in Normandie (omgeving Granville en verder naar het noorden zij de stranden nu niet meer geschikt om honden zonder riem te laten lopen.
Pluspunten
Veel nuttige informatie mbt honden
VerbeterpuntenEen keer meegemaakt dat het hotel geen honden toeliet.
Pluspunten
Ruime keuze in accommodatie en de zekerheid dat het aan de beschrijving op de site voldoet. Goede prijs kwaliteit verhouding. Transparant in additionele kosten.
VerbeterpuntenOverzicht kaart van de diverse landen om te kijken waar de aangeboden regio's zich bevinden. Mijn topografische kennis reikt niet zo ver buiten de gren
Pluspunten
Heel veel informatie voor het reizen met je hond(en)
VerbeterpuntenVeel informatie over vakantiehuizen, maar weinig informatie over campings waar honden zijn toegestaan
Pluspunten
uitstekende website met voldoende info
Verbeterpuntendirecte info over de hoogte van de evt extra kosten vwb honden aangeven.
Bij het aantal te boeken personen is geen ruimte voor het noteren van van een baby !
Pluspunten
duidelijke site, netjes antwoord op gestelde vragen
Verbeterpuntenondanks boekingsbevestiging en aangepaste reisdocumenten was niet alles doorgekomen bij verhuurder waardoor er geen linnen-, bed- en badgoed aanwezig was.
Pluspunten
goede tips prima website
Verbeterpuntenacties.... maar eigenlijk is alles prima!
Pluspunten
Nav mailvraag, zeer snelle informatie verkregen.
Pluspunten
vind de informatie geweldig die wij per mail mochten ontvangen
Pluspunten
Zelfs in het weekend kan je boeken en krijg je een bevestiging en 's maandags gelijk de bevestiging dat de boeking akkoord is. Wat wil je nog meer. Zelfs kunnen je trouwe viervoeters mee en is dit voor mensen erg fijn. Hoe vaak wordt je wel niet afgewezen omdat je een of meerdere honden mee wil nemen, het zijn toch je gezinsleden?
Pluspunten
Snel en duidelijk. En de info die je zou willen hebben.
Pluspunten
Alles snel geregeld, snelle en nuttige informatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Veel informatie voor als je de hond mee op vakantie neemt. Zeker een aanrader!