Pluspunten
snelle reactie op vragen Top!
Pluspunten
helder dat uw focus op hondenbezitters zit!
Pluspunten
Vlot, overzichtelijk, duidelijke info, snel reactie
Pluspunten
De informatie is zeer compleet en diudelijk. Er zijn links naar relevante sites/documenten.
VerbeterpuntenBehalve de enting voor rabies, kan ik nergens iets terugvinden over het wel of niet nodig zijn van entingen voor bepaalde ziektes. Het lijkt er op dat het enten een eigen keus is voor het welbevinden van de hond, maar geen verplichting is om te kunnen reizen.
Pluspunten
rappe reactie als je iets aanvraagt
Pluspunten
duidelijke site ! Veel opzoekwerk gespaard , het is niet altijd gemakkelijk om een huisje te vinden waar je welkom bent met 2 (grote) hondjes !
Pluspunten
tot nu toe ben ik buitengewoon tevreden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel, helder, duidelijk, up to date
Pluspunten
duidelijke informatie
Pluspunten
vriendelijk ,,we kunnen buiten ontbijten als het goed weer is ,,ruime keuze van ontbijt ...ruime kamers en heel rustig gelegen
Verbeterpunten15 euro p.p voor ontbijt is wel een beetje veel vinden wij ,,,wij kregen een kamer op het 3de verdiep met ons hondje wat op zich geen probleem was ,maar als uw hondje een plasje moest doen moest je wel eerst de lift nemen en dan naar beneden nemen ,,als je een hondje hebt dat niet in een lift durfd tja dan heb je wel een probleem hé . maar voor de rest een prima hotel ,,met véél dank aan ,,,dogsincluded ,,,en wij hopen tot een volgende keer ,,veel groetjes ,,simonne & leo .
Pluspunten
Zeer prettige site met nuttige informatie!
VerbeterpuntenGa zo door!!!
Pluspunten
Heel veel informatie over hele simpele dingen, zoals met je hond naar een restaurant gaan (is hier in Nederland zo gewoon), waar je niet meteen bij stil staat.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Fantastisch eindelijk duidelijke info. Fijn als pdf altijd even te lezen.
VerbeterpuntenZou graag wat meer info willen over aanwezigheid slangen, en andere giftige beestjes.
Pluspunten
Compleet, veel info en na Denemarken, Hulshorst in Nederland en Frankrijk proberen we nu Noord-Duitsland....hebben er zin in. Vriendelijke groet Peter, Mieke en Rana
VerbeterpuntenResterend bedrag zou ik graag op voorhand bij mijn bank willen invoeren. Kan dit niet vinden, zover ik het terug kan vinden is het alleen via de link op de ontvangen mail. Misschien kijk ik er overheen!
Een app op Android zou wel makkelijk zijn...
Pluspunten
Alles dik voor mekaar !